dilluns, 28 de gener del 2008

Sóc adicte als programes Teletienda.

Avui per la tarda, avorrit a casa i amb el comandament a distància a la mà, m’he dedicat a fer zàping per tots els canals que ofereix el TDT. Evidentment, no feien res de bo a cap d’ells (les notícies del canal 3/24 ja les he vist dues vegades). Però quina ha estat la meva sorpresa quan, arribant al final he troba el canal HOGAR 10. Ha estat la meva salvació!! És un canal 100% de venta de productes per la llar per televisió, com aquelles cadenes americanes i com feien fa molt de temps a altes hores per Antena 3.

La primera imatge que he vist ha estat la d’un home (el de la foto) netejant amb una màquina de vapor la pica de la cuina. “Y ya ven, con el vapor y un trapito lo limpiamos todo en un momento”. Y sí, la veritat és que tot quedava relluent com una patena: les rajoles, el lavabo, el sofà, el parquet, el terra de la terrassa, el cotxe, la moto, les monedes antigues, l’or, les joies... L’Steam Buggy, “la mejor solución para la limpieza del hogar”. M’he quedat de pedra i amb la boca oberta: és la salvació de milions de persones que no volen ser esclaves de la llar. I el famós trapito, era el mateix per tot, i s’hi veia una de merda enganxada, que imagino que si li passem vapor amb la màquina deu quedar net i polit. I aquí no s’acaba tot: l’aparell incorpora una planxa que és totalment antiadherent i que amb el xorro de vapor et deixa la roba impecable. Ha fet la prova amb una americana i una corbata totalment arrugats i el resultat ha estat.. Bé, hi ha hagut un resultat, deixe-m’ho aquí. Ah!! Y no patiu, que ha dit que ell mateix s’ha preocupat de mirar a internet i altres establiments i no hi ha res igual. Després d’estar vint minuts parlant, ha deixat anar un “Bueno, señores, ya no les entretengo más”. No, si per mi no hi ha pressa i m’estàs entretenint d’allò més...

El segon producte ha estat el Tweeze, que “localiza, atrae y arranca el bello no deseado en barbilla, axilas, piernas...”. La veritat és que no era del meu interès, però el canal m’havia atrapat de tal manera que fins hi tot jo m’he trobat dient “adiós a las molestas pinzas con las que te arrancas los pelos de la cara que salen en los lugares más molestos”. I ara què faré sense elles? Bé, l’anunci ha durat molt poc i crec que no ha arribat als cinc minuts.

Però companys, el producte estrella ha estat l’exprimidor Zumo Star. Quina bona estona que he passat veient a dos alemanys xerrant sobre el producte en qüestió. L’inventor i promotor del producte és un tal Werner (el doble de l’Albano, aquell cantant italià de fa molts anys), que surt acompanyat del presentador que li va fent preguntes sobre l’invent i no deixa de meravellar-se i de posar cares d’al·lucinat cada vegada que l’altre exprimeix alguna fruita. I el millor és que la conversa és tota en castellà (us recordo que són alemanys, amb el que això suposa). Pots sentir frases com “La secreta de nuestra exprimidor es: un tapa, un filtro y un vaso. Muy simple, y además incorpora un coctelera”. Han estat uns quinze minuts veient, amb cara de perplexitat, com el Werner exprimia fruites i verdures i les abocava a un got. Impressionant!! Ja ho deia el presentador: “Esto es espectacular”, quan l’inventor posa una poma a la tapa amb pell i tot, l’exprimeix i quan aixeca la tapa la pell de la poma s’ha quedat allà: “Nuestra amiga (intueixo que qui s’encarrega de la càmara és una dona) va a hacer un plan primero de la manzana: solo ha quedado el piel”. El mateix passa quan exprimeix diferents fruites:
- “Entra la limón en tapa, gira y en pocos segundos tenemos el zumo y el piel se queda arriba”.
- “La kiwi explota y obtenemos el mismo resultado”.
- “Y con la ciruela pasa lo mismo: la hueso se queda en el piel”.
- Síndria. Aquest ha estat un dels moments estel·lars: fa la broma d’intentar encabir mitja síndria dintre de la tapa que és de la mida de la ma i l’altre li recrimina l’acció, tot fent-li broma. “Es perfect para las niñas” (referint-se a la pinya), diu el Werner. I pels nens no?, penso. I el diàleg que s’esdevé és el següent:
PRESENTADOR:Y la piña va muy bien para adelgazar y poder lucir cuerpo en playa”.
WERNER:Piña es perfect para la bikini” (referint-se al banyador).
PRESENTADOR: (tocant-se la panxa) “Y yo me puedo quitar estos michelines

Perquè aquest exprimidor: “funciona con cabeza no con fuerza” i “nunca fuerza no hace falta” (potser és fill del Yoda de la “Guerra de las galaxies”). Que dius: què vol dir aquesta frase? Si és qüestió d’anar afegint paraules sense sentit jo també em veig capacitat. Exemple: poder intentar un piña en tapa para coger. I amb això ja podria posar-me a vendre productes d’aquests per la tele!!

I aquí no acaba tot, ja que el presentador (situat a la dreta de la pantalla) quan va veient els gots plens de sucs que va omplint l’altre, deixa anar: “Cuando compro una botella en supermercado no tengo el mismas ganas de beber que el vaso que tengo en mi mano ahora”. I més endavant, parlant del mateix diu que les botelles dels supermercats son “líquido marrón con burbujas que rompe la figura. ¿Y qué hay de las vitaminas que contiene el piña?” y el Werner, amb cara de no tenir-ne molta idea i l’altre havent-lo deixat com expert, intenta allargar la resposta i arriba a la conclusió que porta antioxidants i alguna cosa més.

Ah!! No voldria deixar-m’ho. Segons paraules textuals de l’inventor, “se limpia sólo con agua sin jabón ni nada”. Ostres!! He pensat que igual, si em comprava l’Steam Buggy, el faria servir per netejar-ho.

Quan hem passat al moment coctelera, ha explicat a l’audiència (bé, mig explicat perquè a la que ha dit que s’havia de posar pacharán l’altre me li ha pegat bronca perquè no es poden dir marques per la televisió i el Werner ha solucionat el problema dient: “Y un poco de esto y un poco de esto otro”) com fer un còctel i quan ha arribat a les quantitats d’alcohol, deixa anar que “cuando el marido llega cabreado a casa de trabajo, tu le metes más alcohol” i el presentador s’ha tret la seva pròpia teoria de la màniga: “Más frustración más alcohol”.

Per acabar, tot i que “los españoles viven en un paraiso de naranja”, demostren què ràpid és fer un suc de taronja amb aquest artilugi. El Werner li comenta que per fer mig litre de suc en té prou amb set segons. L’altre, tot astorat demana “un cronómetro y que venga algún abogado o alguien para tomar nota”. He tingut la sensació, per un moment, de veure el “Qué apostamos?”, però he trobat a faltar al Ramón García dient “Werner apuesta que hará medio litro de zumo de naranja en siete segundos”. Finalment, després de fer la demostració, el presentador li passa per la cara que ho ha estat cronometrant i que ha trigat vuit segons (en comptes dels set que havia promès), però li penja l’etiqueta de (paraules textuals) “Fernando Alonso de la cocina”.

El següent anunci ha estat el d’un ratllador/tallador Moulinex, presentat pel mateix home que he vist a l’anunci de l’Steam Buggy (el primer), però aquesta vegada vestit de cuiner i parlant des de la mateixa cuina on han fet la presentació de l’exprimidor. Bé, no entraré en detalls, però podem fer des de “patata paja, rallar zanahoria, pepinos, cebolla, ...” amb els cinc plaques amb les que podem fer cinc tipus de ratllats.

I no us perdeu el de les plantilles Walkfit, que serveixen per aprimar (sempre i quan portis una dieta equilibrada)... Però això un altre dia, ja que he hagut de marxar de casa que havia quedat!! Amb la bona pinta que tenien aquestes plantilles... I amb el que jo camino...

He començat a sumar el que em podia gastar amb tot això: cent cinquanta euros de l’Steam Buggy, trenta euros de l’exprimidor, trenta euros més del ratllador/tallador, quaranta de les plantilles,... En fi, que no pot ser. Són masses diners. He decidit que quan treguin una màquina que plegui llençols me la compraré, ja que per la tarda he hagut de plegar tot sol els del meu llit i me les he vist i desitjat!!

11 comentaris:

Mariona ha dit...

Jajajajajja molt bo molt bo! Recordo una vegada fa anys que vaig programar el vídeo per gravar A3 a les 4 de la matinada i així poder veure una estona la Teletienda. Així de pillada estava!! Jeje. I pel que fa al Barça, no comment...

Jordi ha dit...

Ostres, això teu ja era malaltia pel Teletienda!! No sé què té, però té alguna cosa que enganxa!! Sí, i del Barça millor no dir res que em foto d'una mala llet!!

Jordi.

Anònim ha dit...

Programes que feien i segueixen fent i no només a A3!!!!

Jo vull això que no s'ha de fregar, encara que no ho necessiti, si no cal que ho fregui ja em mola!

Uri ha dit...

Què gran l'anunci de l'exprimidor jajajaja. A la feina, un dels clients és x fer comandes de coses que anuncien per la ràdio, quins timos que venen.

Jordi ha dit...

jo: home, i si a més a més et converteixes en el Fernando Alonso de les taronges... encara millor, no? jejeje

uri: És boníssim. Si vols veure'l posa aquest canal sobre les 18:00h, que va ser més o menys l'hora que el vaig veure. No té desperdici, de veritat: ni los Roper, ni Hotel Fawlty, ni Plats Bruts... Com aquesta parella no hi ha res!!

Jordi.

Fran ha dit...

Deu n'hi do! No sé com ho pots aguantar! Em quedo amb el ratllador que fa palles... O no era... això?... Quin embolic de productes!!!

Jordi ha dit...

Ostres si aquest ratllador fa palles, segur que se'ls esgotaran de seguida!! Es digne de veure, sobretot com un home sol pot estar parlant sense parar durant uns vint minuts...

Jordi.

Anònim ha dit...

em fascinent aquest anuncis..... quan en pillo un a la tele la meva mirada es queda alla fixada i envadalit me l'empaso fins al final. mmmmmmmm quines patates fregides fotria jo amb aquest rallador ultrasonicoresistente!!
PD: Jo encara puc dir que no se jugar al Bang!!

Jordi ha dit...

Ei Toni!!

Benvingut, veig que t'has animat a escriure!! Si de cas, compra el ratllador i les patates les fem a casa, si et sembla!! jajaja

Fins ara,
Jordi.

Ramón Martínez Gómez ha dit...

Hola Jordi. Sense dubte que el teu post em va inspirar a fer el meu, això sí, des d'un altre punt de vista diferent, ja que pel que dius al missatge, i la manera en què ho dius, tu eres molt més expert que jo en aquesta matèria. De fet, sense veure l'anunci i només llegint les teues paraules, m'han entrat ganes de comprar-te un aparell d'eixos que descrius tan i tan bé. Gràcies per col.laborar al meu blog. Una forta abraça, company.

Jordi ha dit...

Carles, hola!! Res, que això de les Teletiendas és tot un món. No sé si algú compra o no, però que enganxen els anuncis, segur!!