dijous, 24 de gener del 2008

UTMB: bombardeig massiu de mails.

Ahir, després de quedar decebut de l’experiència amb les agències de viatges, vaig decidir utilitzar el buscador universal d’internet (google) per tal de cercar apartaments/hotels/cases rurals a Chamonix, lloc on volem dormir a la nostra aventura pels Alps. Per sorpresa meva, va mostrar-me infinitat de planes web que contenien aquesta cadena de paraules. I és més, si entrava a qualsevol pàgina d’aquestes que són buscadors d’hotels/apartaments/cases rurals tipus booking, també tenia on triar i remenar: apartaments grans, petits, d’una, dos, tres, quatre habitacions, xalets, amb o sense plaça de pàrquing i un ventall bastant ampli de preus. No vaig quedar-me plegat de braços davant de tanta oferta: a tota entrada mitjanament bé de preu que s’acollís a les nostres exigències (poques, tot s’ha de dir) vaig enviar un mail al propietari per confirmar disponibilitat per les dates que volem i preu.

A hores d’ara ja han contestat uns quants, amb més o menys sort. Alguns ja han llogat l’apartament, però d’altres estan disponibles. Té el seu mèrit entendre’t amb anglès per correu electrònic amb gent que et contesta en francès. Però com que internet és millor que l’Opencor (està obert les vint-i-quatre hores del dia i té de tot), vaig utilitzar un dels traductors de francés-espanyol que vaig trobar. L’apartament millor de preu que he trobat fins ara és un que per sis dies demanen 250 euros, les característiques del qual són: dos habitacions, cuina independent (veig que de nacionalismes n’hi ha a tot arreu), saló, lavabo i un wc independent (el de casa meva també és independent?) amb una superfície de trenta-dos metres quadrats. Ah!! I rentaplats, televisió, microones, nevera, cafetera, banyera, armari d’esquís (interessant!!), ascensor, assecador de cabell (crec que no l’utilitzaré), aspirador (no penso netejar per sis dies que estarem), calefacció (crec que no serà necessari encendre-la), DVD (home, sempre és bo saber-ho) i parking col·lectiu.

Ja li he passat tota la informació al Jaume, que haurà de dictar sentència...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si mireu una casa rural que només lloguin habitacions, tindreu l’esmorzar inclòs en el preu i amb possibilitats de dinar o sopar o les dues coses i el preu igual o més barat!

mama(Jordi)

Fran ha dit...

El preu que t'han donat és molt bo, son vacances i és temporada alta. Lo de l'aspirador no ho diguis dues vegades...per si un cas...mai no se sap...

Jordi ha dit...

Crec que sí, que el preu es bastant bo. L'altre dia vaig estar parlant amb el Jaume, i també li va semblar bé. De fet, més econòmic que això no trobarem res!!

Jordi.