dimarts, 15 de gener del 2008

UTMB: primer pas.

Acabo de donar el primer pas per participar a la Ultratrail Mont-Blanc: he escanejat les dues cares del meu DNI aquí a la feina (a color gràcies a una fotocopiadora de recent adquisició que és capaç de fotocopiar, enviar faxs, escanejar i alguna altra cosa més que se m’escapa), l’he convertit en PDF i l’he enviat a l’adreça electrònica de l’organització de la cursa. Amb el meu anglès macarrònic els he explicat, molt breument, que els faig arribar la copia del DNI (què sinó?). Aquest és un dels dos requisits que demanen, a part de presentar un certificat metge on, el sota signant dona fe de no prendre productes dopants, és conscient de la duresa de la cursa, etc, etc... i on el metge de torn diu no haver trobat cap “contraindicació aparent a la pràctica de la carrera a peu de molt llarga duració.”. Aquest certificat també el tinc omplert i signat pel metge i per mi. Falta enviar-lo per correu (m’he de quedar una fotocòpia), i segons m’ha recomanat l’Alba, per correu certificat per assegurar-me de que arriba. Però això serà un altre dia, potser dijous...

4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

suposo que havies fet pre-inscripció, no??? diuen que hi ha molta demanda d'inscripcíons i és complicat de fer-ho, demanen ja massa requisits!!

Jordi ha dit...

Hola Robert!!

Sí, ja hem fet la pre-inscripció. Van obrir el dia 9 les incripcions a les 21:00h i estava el servidor col·lapsat, però finalment ho vam poder aconseguir. Demanen que hagis fet una cursa de les que més s'assemblin a aqueste. Per exemple: la Núria-Queralt o la Matagalls-Montserrat i que ho puguis acreditar. Ah!! I el certificat metge aquest del que parlo.

Fins ara,
Jordi.

Fran ha dit...

Ja veig que has d'anar preparant..
Quanta il.lusió, els papers, el viatge, la reserva d'hotel, el material, i els entrenos! No t'en oblidis...

Jordi ha dit...

Sí, tinc mitja temporada de la CCCR per preparar-me!! jejeje