diumenge, 8 de març del 2009

Tornen!

Torna el nostre Barça. Torna el bon joc. Tornen les ocasions. Tornen les pilotes al pal. Tornen els gols. Torna la màquina de fer futbol. Torna la pressió al rival. Torna Xavi. Torna Messi. Torna Valdés. Torna l’optimisme. Torna la fe blaugrana. Torna la màgia. Torna la frescor. Tornen a augmentar la diferència amb el Madrid que ara és a sis punts. En altres paraules: estan vius!

I és que ja ho deia el Profeta durant aquesta setmana, fent un exercici de rearmament de la moral culé, que dit sigui de pas, estava bastant pel terra pels cinc partits consecutius sense guanyar: “Serem campions”. Amén! I ha parlat i l’equip ha reaccionat. I tots hem tornat a veure el got ja no mig ple, sinó ple del tot, fins dalt i a punt de començar a derramar aigua per tots cantons. Què dic un got! Una garrafa de vuit litres ben plena!

I si abans deia que tot torna i tot és meravellós i de color de blaugrana (el rosa no m’agrada), n’hi ha un que se’n va per tres o quatre setmanes (que sent ell potser en són només dos). És l’únic però d’ahir. L’única objecció. Carles Puyol se’ns ha lesionat. L’ànima de la defensa del Barça s’ha fet un esquinç al turmell esquerra. Recupera’t aviat, que et necessitem!!

EN POSITIU.
La victòria que ja feia falta perquè a can Barça tornés la tranquil·litat i es pogués rebre a l’Olimpique de Lió amb la moral ben alta.

Sergio B. Que va marcar el primer gol rematant un servei de falta de Xavi. Torna l’estratègia!

El Barça recupera dos punts i ara ja és a sis del Madrid.

EN NEGATIU.
La lesió de Puyol, un gran contratemps.

La mala sort d’Eto’o que ho va intentar de totes les maneres, però no es va trobar amb el gol. Com ell mateix va reconèixer en declaracions post partit: “Ni jugant tres hores hagués marcat”.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé torna el bon fútbol i jo també i no es que estigui relacionat però aquí ho deixo jeje

Ahir vam veure un altre vegada al Barça que crea ocasions, que controla el partit només va faltar que la piloteta entrés més vegades a la porteria, però quan es creen tantes al final es difícil perdre el partit.

Em quedo amb la nota negativa que dius aquí i es que la lesió del capi és molt important. Un problema seriós .... qui marcarà a Benzama dimecres???

Una abraçada!

Albert ha dit...

Torna tot el que ens faltava. Dimecres torna la Champions al Camp Nou. Esperem que Eto'o es guardés ahir els gols per marcar-los contra els de Lió.

Adéu i Força Barça!

Alba ha dit...

Es recuperen bones sensacions i ens retrobem amb la victòria. Em conformo amb la segona meitat, però amb una mica més de pnteria.
Salutacions

Sergi ha dit...

Jo no deixaria anar l'eufòria de manera tan desfermada. És cert que ahir vam veure un equip sòlid i amb ofici, un equip concentrat i eficient en totes les línies, i uns cracks com feia dies que no vèiem. Però això s'ha de seguir demostrant. Ahir jugàvem contra un equip totalment inoperant en atac. Vam perdonar massa, ja sé que quan la pilota no vol entrar, no entra, però amb 10 ocasions tan clares com vam tenir (no en sé el número exacte, però n'hi va haver moltes de clares), s'han de marcar uns quants gols. Si el contrari hagués fet algun mèrit en atac, et marquen un golet i tornen els nervis. S'ha de sentenciar, demostrar al rival que no té res a fer. Llavors el Barça haurà tornat. Llavors sabrem que ningú no pot amb nosaltres. Això sí, que tinguessin el domini del partit ja és un bon senyal.

chamb ha dit...

com vam xalar a la segona part...

Sílvia ha dit...

Hola Jordi!
preocupa la lesió de Puyi, i més amb el mal estat de forma de Márquez.
Salutacions
Sílvia

Anònim ha dit...

Uf i com s'agraeix veure jugar bé al Barça, veure com ataca, com té idees i veure com els aficionats els animen des del camp, això està que bull nano, hi ha lliga, hi ha joc i partit de champions :)

Assumpta ha dit...

Jejeje bé... jo sempre he sabut que això passaria (va dir l'Assumpta mentre es llimava les ungles amb aire aristocràtic)

Amics meus, quantes vegades us he dit que tots els equips tenen males ratxes... doncs hem passat la nostre i ja està. Com ho haviem fet tan bé que teniem un coixí de dotze meravellosos punts, doncs ens han anat de perles. Ara que pateixin ells :-)))

Força Barça!!!

karli ha dit...

Ja els tenim akí!!!!!!!!!!! sembla no? a veure el dimecres com va tio...jo crec que passarem, patint una miketa però passarem!!!
Putada lo dn Puyol!! a mes kuan ja acababa el partit!! que espabili en Milito que no m'acabo de fiar gaire dels de darrera, d'en Marquez si eh!!!!!
Be nanu, jornada collonuda, el madriz segueix chorreando buen futbol i akells cada vegada estan més cap allà!!!!!!!!!

Jordi ha dit...

Silvi: Bentornada de nou! Procura tornar més, perqueè quan tornes també ho fa el Barça!!
Amb una mica de sort en Benzema estarà lesionat, segons diuen (i que jo no m'ho crec...).

Albert: si l'Eto'o en fa dos el dimecres li perdonarem que ahir no marqués! Segur!!

Alba: amb la punteria una mica més afinada ahir se n'emporten un carro!

XeXu: sí, et dono la raó. Va ser l'únic que va faltar perquè el Barça d'ahir fos el Barça del principi de temporada. L'efectivitat davant el porter és vital!! Mira que va passar amb en Rijkaard, que generaven innumerables ocasions i feien molts pocs gols. En canvi, el contrari quan s'acostava solia marcar i... a partir!!

Chamb: jo me la vaig perdre gairebé tota. El sopar me la va fotre enlaire, però la companyia bé s'ho valia. Intentaré a veure si l'Sport treu el DVD... jejeje

Silvia: jo estic tremolant ja pel dimecres. I a més, sense Abidal també lesionat. Aii!!

Cesc: si l'afició surt contenta, és bona senyal! Dimecres, haurem de sortir a mort... i molt concentrats!!

Assumpta: acabes de ser nomenada profeta II. Amén!!

Karli: Estic amb tu. I més tenint en compte que vaig sentir que el Lió és més fort fora de casa que a casa. Ai!!
Jo tampoc me'n fio del Marquez. El veig massa senyoreta.
El Madrid de chorreo en chorreo y tiro porque me toca!

Assumpta ha dit...

Jejejeje gràcies!! :-))

Els del PiT ha dit...

Ha ha ha!
No sabia això que havia dit l'Eto'o, és boníssim!
:-D

Jordi ha dit...

L'Eto'o sempre diu veritats com a temples. Això és el que em fa por d'ell!

Eloy ha dit...

Etoo a la banqueta. Bacallà titular. No heu vist tiu més "xupó" (potser necessito un correctiu normatiu però aquest mot el vaig aprendre en castellà i desconec la traducció ;)).
Intentava marcar de totes totes i en un contratac va desesperar al Monsieur, que és el tio amb menys sang de tot l'equip.
Llàstima del Puyi, però segur que tornarà abans d'hora. I com que el Márquez no està gaire fi, què us sembla el Busi de central amb el Piqué? (experiment que no sé si el fill del Profeta va provar l'any passat amb el Barça B).

Jordi ha dit...

Eloy, acceptem xupó per definir l'Eto'o del dissabte! Tenia entre cella i cella marcar i ja se sap que pel seu caràcter un xic egoista les ha de xutar totes.

Em fa molt de respecte jugar amb Marquez de central, com dius. Espero que estigui a l'alçada. Sergio B.? Doncs no ho sé, però és un partit molt important com per fer proves...