dimecres, 10 d’octubre del 2012

Com canviar l'això d'aquí (sisé, i últim, acte)



...continuació del post del dimarts 9 d'octubre de 2012.

Després de rebre com a resposta a tots el meus intents un no passaran per part del malalt, penso que si li torno a col·locar la meitat de l’això d’aquí que havia tret i començo a girar fortament, potser me’n surto. Així que, sense perdre més temps i intentant, recordeu, que el tornavís que aguanta la boia no caigui perquè la cisterna no s’inundi d’aigua (cosa que aconsegueixo de tant en tant) giro i giro i giro i giro i giro i giro... amb molta força, però res, impossible.

Llavors em pregunto (no donant-me per vençut encara, és clar): què faria el McGuiver en la teva situació? Se m’acuden un munt de coses, però les descarto totes perquè no tinc cap xiclet a mà i el microones para lluny, allà a la cuina.

Mirant fixament els budells de la cisterna, amb l’això d’aquí antic col·locat , banyat en seis-en-uno, se m’acut mirar com funciona el mecanisme pel qual hom enfonsa qualsevol dit de la mà al botó de la cisterna i aquest fa caure l’aigua. Observant observant, observo (perdoneu la redundància, però un més ja no farà gaire més mal) que, ai las!, s’havia sortit l’això d’allà dalt de l’això d’aquí i que potser si ho col·locava... i tatxan! Ho col·loco, ho provo i... funciona! Em frego els ulls, no pot ser! Ho torno a provar i... funciona! Em torno a fregar els ulls, i torno a dir no pot ser! Ho torno a provar i... funciona!

Embuclat com estava i sense saber com sortir-me’n del fregat d’ulls i tirada de la cadena, en un moment de lucidesa vaig veure que mancava un quart d’hora per les vuit de la nit, hora suposada de tancament de la ferreteria. I com que el tornar l’això d’aquí per intentar recuperar els diners va poder més que el bucle en sí, vaig tornar-me a vestir de carrer i vaig sortir esperitat cap a la ferreteria a veure al senyor F o a la filla.

Mira, et porto l’això d’aquí que al final, sí, ho sé, te’n riuràs, perquè resulta que, com que jo no sóc gaire manetes que diguéssim amb el tema del bricolatge i altres labors, bé, penjar quadre encara se’m dona mitjanament bé, doncs que, vés per on, casualitats de la vida, va i resulta que, sense voler-ho, he aconseguit arreglar l’antiga cadena i mira, ara em trobo amb això d’aquí que no sé que fer-ne. He pensat que tu el podries vendre i que, entre tu i jo, ja li he agafat mania i no el vull veure mai més ni en pintura. Bé, sí, llevat que la cadena es trenqui definitivament, te’l tornaria a venir a buscar i...

La noia em diu que cap problema, que se’l quedarà i em fa un val fantàstic per trenta-quatre euros amb vint cèntims que tinc penjat a la nevera per quan algun dia necessiti quelcom de la ferreteria. Ja veus tu...


CONCLUSIONS DE L’ESTUDI DEL DEPARTAMENT DE NYAPS DOMÈSTICS DIVERSOS DE LA BANYERA, SECCIÓ BANY:

Intenteu arreglar-ho abans de donar-ho per trencat, de vegades anem a buscar a fora el que tenim a casa.

Cas que no quedi més remei que canviar-lo i vist que és impossible, aconsello:

a) Utilitzar el segon lavabo de casa per sempre més.

b) Cas de no poder complir l’opció a) perquè a casa no es disposa de segon lavabo, vendre el pis i comprar-ne un altre. Això sí, sigueu hàbils i al pobre que piqui i us compri el pis, no li xerreu res de la cadena, ja s’ho trobarà...

6 comentaris:

Clidice ha dit...

Definitivament: dóna'm el teu telèfon. És per no trucar-te quan tingui algun "arreglu" per fer a casa. La solució del pis, de la venda, per això, m'ha semblat la més sensata. Ara, per si veus que el mercat immobiliari està una mica parat i necessites anar al lavabo amb una certa urgència, et suggeriria trucar a un lampista. A vegades, entre "ara torno, vaig a esmorzar" i l'"ara torno, m'he deixat una eina" ho arreglen!

M'ho he passat pipa llegint-te :)

sa lluna ha dit...

Ja veus, ets un crac!!, ni lampista, ni d'això d'aquí, ni senyor F, ni la filla (encara que t'hagi fet un val), ni el teu pare ... tu solet!!, això si, no neguis que t´agrada liar-la ;)

Aferradeta i bon dia!


Garbí24 ha dit...

ostres problema solucionat......jo que estava al repla amb la caixa d'eines.....
Per cert..la filla de F entra amb el val?....

Assumpta ha dit...

Hahahaha final totalment inesperat!!! Molt, molt bo! :-)))

Per cert... segueix funcionant? :-DDD

Anònim ha dit...



Menys mal que ja ho tens arreglat. Què faria l'Alba, ara que marxes a la Gran Canaria a fe la Trail Vertical?

Mama


Anònim ha dit...

ha acabat molt millor del que esperava, de fet esperava algun mort per ofegament pel mig xD