dimarts, 9 d’octubre del 2012

Com canviar l'això d'aquí (cinquè acte)



... continuació del post del dilluns 8 d'octubre de 2012.

Mira, Papa, que estic intentant desmuntar el d’això d’aquí de la cisterna del lavabo... sí, la cadena, exacte!, però no hi ha manera, està enroscada vilment al que és la base de la cisterna i crec que m’està així com mirant amb ulls desafiants... sí, el lavabo... paraula!, l’hauries de veure, fa por, així, amb aquesta cara de no ho podràs aconseguir... ah! tres-en-uno, que desfà la corrosió... ah!, sí, em sona, gràcies!, un petó, adéu!

Tres-en-uno? Umm... Ostres, jo això ho he vist per casa... I vaig cap a l’armari de la galeria on hi va a parar tot allò que algun dia vols trobar però que ara per ara et fa nosa i ho has de deixar a alguna banda i bingo! No hi ha un tres-en-uno, no, hi ha un seis-en-uno amb tap de color groc, que dic jo que és el mateix però el doble de millor! Estic de sort, penso, la vida (i l’ampolla de seis-en-1) em somriu!

Quan torno a ser al lavabo li mostro (al lavabo) amb posició fatxendosa la botella afortunada i li dic mira, veus que té el papa a les mans? Sí, el del tap groc!, (ara em ve la imatge que el tres-en-uno tenia el tap vermell, pot ser?) doncs tu tens les hores comptades, i bé faries de començar a tremolar, que en un plis-plas la cosa quedarà solucionada. I ric, amb aquell somriure de dolent de les pel·lícules on surten els dolents més dolents del món i li aixeco el dit del mig i ell baixa la tapa i em diu no passaran.

I jo, i una merda (la frase, no és que m’abaixés els pantalons i fes el que hom coneix vulgarment com a merda, fer figuretes de fang, fer un submarí, ... segueixo?), i passo, i tant que passo, passo tant que m’assento a sobre i li aplico la dosis indicada en algun lloc, però que me la salto i el que li aplico li’n dic dosis especial del Jordi amb esferificació d’oli anticorrossiu i allibera d’això d’aquí. Però, ai las!, no serveix de gran cosa! L’això d’aquí segueix sense voler cedir a les pressions exteriors i segueix entestat amb el no passaran.

Quines desgràcia més esperen al nostre heroi? Quins obstacles haurà de superar abans de poder canviar l’això d’aquí? Si voleu respostes, no us perdeu el proper capítol, perquè això...

Continuarà...

9 comentaris:

Anònim ha dit...



Estic pensant de regalar-te un curset de bricolatge per Nadal
Mama

sa lluna ha dit...

Ja veus, jo crec que la cara de dolent que vares posar, no era del tot creïble, hauràs de assajar una micona més davant del mirall per ser convincent...tranquil, tu pots!!

Bon dia!

Assumpta ha dit...

Oh!! Ni el 6 en 1 ha pogut!!! Quina intriga!! JORDI!! ens fas patir molt!!... T'acabarà engolint la cisterna de l'wc? Ja em comença a fer por i tot...

Màrius ha dit...

Ostres! Encara no has acabat?
Ja començo a preocupar-me.
Jo ho vaig enllestir en cinc minuts, i no sóc precisament un "bricoleitor.-man"
Ara, segueix, segueix, és molt divertit.
;-)

Garbí24 ha dit...

comencem una porra per veure qui guanyara? .......

Anònim ha dit...

ja posats, algú ha inventat el 9 en 1?

Jordi ha dit...

No, Mama, no cal, de veritat! Amb un curs tampoc me'n sortiria!

Bon dia sa lluna! I si resulta que assajant davant del mirall em faig molta por a mi mateix?? Després què, eh?

hahahaha Assumpta, de moment sóc viu!! I dic de moment!!

En cinc minuts? De veritat Màrius Domingo de Pedro? No sé si em creuràs si et dic que t'has convertit en una mena de Messi del bricolatge per mi!!

Som-hi, va joan gasull, per qui apostes??

hahaha no ho crec pons007, però deu estar la caure ja no? Fa anys que va sortir el 6 en 1!!

Clidice ha dit...

Escolta, vols que vingui? A mi, els homes que no se'n surten en aquestes coses, em posen nerviosa eh! :)

Jordi ha dit...

Noooo Clidice, gairebé ho tinc. Gràcies!!