dissabte, 24 de novembre del 2007

Goool... i de córner!!!

Doncs sí, el Barça ha obert la llauna de córner. I això sí que és notícia!! M’he passat tot el partit reclamant servei de cantonada rere servei de cantonada, no que marquessin un gol, si no una insignificança tal com que algun jugador del Barça rematés amb el cap, peu, coll, cama, nas o alguna part del cos per intentar marcar un gol. Cada vegada es repetia el mateix: servia Xavi o Iniesta i la pilota era rebutjada per la defensa de Huelva. Però per fi, ha estat un de fora, Gaby Milito (primer gol amb la samarreta del Barça), que ens ha hagut d’ensenyar al minut seixanta quatre de partit que de córner també es pot marcar i pot solucionar un partit com el d’avui, que estava encallat.

He observat per primera vegada des de fa temps que sense Ronaldinho... la banda dreta té vida!! Iniesta prova l’u contra u, regateja, busca la passada en vertical... En fi, intenta fer coses que el brasiler ni se li passen pel cap. Crec que si aquest ha vist el partit (que imagino que si, encara que no l’he vist pel Camp Nou) se n’haurà adonat que jugar enganxat a la banda no és només passar la pilota enrere quan la reps.

D’aquest partit també he tret una conclusió: jo ja tinc el meu trident atacant. Us l’imagineu, no? Henry, Messi i Bojan. Que assistits amb les passades de Xavi, Iniesta o Deco, s’inflaran a fer gols. Un detall: no us heu adonat lo diferent que juga Messi quan Ronaldinho és al terreny de joc que quan aquest no està?

EN POSITIU:
Segueix la ratxa blaugrana al Camp Nou: el Barça no ha deixat escapar cap punt aquesta temporada.

No em cansaré mai de dir-ho: Bojan. Cada vegada que juga passa quelcom: crea perill, marca gols i fa jugar als seus companys. Frank, si et plau, fe-lo jugar més!!

Em quedo també amb la imatge del final del partit on Henry i Bojan s’han fos en una llarga abraçada, com si fossin pare i fill. Es nota que entre ells hi ha sintonia i que Henry sempre busca al noi de Linyola. Senzillament, un deu per Thierry. Diu molt de com és com a persona.

EN NEGATIU:
Thierry Henry segueix renyit amb el gol. Pobre!! I mira que ho intenta i té fe. Avui ha fallat tres o quatre ocasions boníssimes i ha perdut una oportunitat per pagar aquest deute pendent que té amb el gol.

Abans de començar el partit, han mostrat una imatge de la tribuna on hi estaven assentats junts Edmílson, Giovanni i Eto’o tot xerrant i preparats per veure el partit. Però, on estava Ronaldinho? No hauria de ser-hi també? Crec que queda lleig i demostra una vegada més que passa de tot. I més quan no ha entrat a la llista per fatiga, després d’estar convocat per la selecció brasilera i forçar més del compte tocat com estava.