diumenge, 30 de desembre del 2007

Tinc una amiga que es diu Pere!!

Sí, aquest és el gran descobriment que vaig fer ahir. Bé, vam fer ahir, millor dit, ja que no estava sol davant aquesta gran notícia. Us explico: ahir vam anar a recollir els dorsals per la Cursa dels Nassos que es celebrarà demà dilluns dia trenta-u de desembre la Tere, el Mikel i jo (participants amateurs) acompanyats per l’Alba (que per més esforços que he fet, no s’ha animat ni crec que s’animi els propers trenta anys a participar-hi). Al fons a la paret hi havia penjat, per ordre alfabètic tot de papers amb els cognoms i noms de tots el participants, juntament amb el dorsal pertinent. El Mikel i jo no vam tenir problema per trobar el nostre nom i el dorsal corresponent (si no recordo malament el meu és el 4.064, a títol de curiositat). Quan va ser el torn de la Tere la cosa va canviar. Busca que buscaràs a la llista de sobre crida: “Què bo!! Hi ha un tal Pere que es diu igual que jo de cognoms!!”. Sí, curiós, però possible. Però, la sorpresa va ser que ni a sobre ni a sota d’aquest home figurava el nom de la Tere. Pensant, pensant i fent us del racionament lògic amb el que estem dotats vam arribar a la conclusió que aquest tal Pere era la Tere: un simple canvi d’una T per una P a l’hora de passar les dades a l’ordinador. Hauríeu d’haver vist la cara de la Tere quan hi va caure!!

Evidentment els comentaris no van faltar: “Home Tere, no ho sabia!!” o “Si que ho portaves amagat” o “Mikel (parella de la Tere) no te n’havies adonat?”. I entre broma i broma, vam anar a la taula d’incidències per a comunicar-ho. La noia que ens va atendre va dir que ho canviaria a la base de dades, però hi havia un problema: a la cursa hauria de córrer com a Pere, ja que al dorsal ja hi figurava el nom imprès. Pobra Tere (o hauria de dir Pere?)!! Quin embolic!! Vaig comentar-li que tenia dues opcions. La primera és que amb un retolador es canviï al dorsal la P per la T i la segona és que, d’urgències i com que entra per la seguretat social, es plantegi abans de la cursa (et queda ja poc temps!!) un canvi de sexe. Jo em quedo amb la primera, ja que si tria la segona amb el temps de recuperació que comporta l’operació i entre que s’acostuma a tenir quelcom entre les cames i a fer certes coses de peu que abans feia assentada, potser no arriba a temps per participar a la cursa.

De totes maneres, tranquil·la, ja em quedaré sense els mil euros que guanya el primer per solidaritat amb la teva persona. Correré al teu costat per mostrar-te el meu suport incondicional. I mira que pensava fer una bona marca... De vegades s’han de fer sacrificis pels amics!!

Només em queda donar-te ànims, que la vida segueix i no hi ha mal que per bé no vingui. Coses positives? Doncs, segons l’anunci de la Generalitat, cobraràs més a la feina per ser home (seria bo que els hi plantegessis als teus caps de la manera més suau possible quan et reincorporis a la feina després de festes), no faràs cues als serveis dels bars, podràs rascar-te sense pudor ni vergonya quan et piqui segons que i ja no hauràs d’escoltar allò de “dona havies de ser” si fas una imprudència conduint.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres tere/pere, que xulo no? quina sort has tingut!!! explica'm com ho has fet que jo de gran vull ser com tu!!!!

Mariona ha dit...

A mi alguna vegada m'ha arribat correspondència de les Espanyes amb el nom de MARIANO ;-)

Jordi ha dit...

Ja se sap, per aquests mons de déu et pots trobar de tot!! El que passa és que encara no han canviat el xip i la dona per ells compte bastant poc...

Anònim ha dit...

Hola Jordi, molt bó el teu article sobre el teu nou amic, aquest que s'amaga sota d'una amiga, la tal tere. Ens ho hem de mirar pel costat bó, tu, resulta que tens dos amics en un, i a sobre amb sexes diferents i ells dos es ténen l'un a l'altre, sempre pot sortir un o altre, depenen del que convingui a cada moment, tot té avantatges, oi? que es preparin els corredors d'aquesta tarda a la Cursa dels Nassos, perquè tot i tenir una galipandia d'aupa, a la cursa faré servir la potència i la velocitat del pere i l'encant de la tere, jajajaja.
Ens veiem aquesta tarda...
Un petonàs,
tere/pere.

Alba ha dit...

Bona història. Això d'errors informàtics acostuma a passar. Un s'ha de resignar, però és el que hi ha.
Salutacions

Fran ha dit...

A mi en lloc de Francisco, el meu nom, m'envien correspondència amb el nom de Federico. És terrible.

Jordi ha dit...

Ostres, ostres!! No sabia jo que hi havia tantes complicacions amb això del nom!! Però Fran per Federico... uff!! Ah!! Ara que hi penso a la FEEC constava com a segon cognom meu(fins que vaig enviar un mail) Angelat, no Angelet (amb l'orgullosa que està ma mare amb aquest cognom)...

Jordi.