dijous, 3 de gener del 2008

Grip.

Crec que el diagnòstic de l’empat del partit de Copa del Rei del Barça és grip. La mateixa que he patit jo. Ahir no vaig escoltar res de res ja que quan vaig arribar de treballar vaig anar directament cap al llit amb quasi trenta vuit de febre.

Ara que em trobo una mica millor he llegit una mica la premsa esportiva i he vist que Rijkaard ha dit: “No exageremos, el ridículo es otra cosa.”. Totalment d’acord amb ell. Aquests tipus de partits no són gens representatius: juguen suplents, la motivació és escassa (i més havent guanyat el partit d’anada) i l’ambient és nul. Si tot això ho remenem ben remenat tenim el que va passar ahir: que el Barça va empatar a dos gols amb un segona B. Tampoc hem de dramatitzar, perquè el Barça es va posar amb un 2-0 i després la relaxació va passar factura. Estareu amb mi si us dic que el que seria realment ridícul és haver començat perdent 0-2 i amb penes i treballs aconseguir l’empat a dos a l’últim minut, no? Estic d’acord amb que el Barça aquests partits els hauria de guanyar de carrer, però no preferiu empatat aquest partit que el proper de Lliga contra el Mallorca? Jo sí!!

EN POSITU.
La classificació del Barça per vuitens de final, evidentment.

No he vist res de res, però imagino que Carles Puyol haurà fet un gran partit, com sempre. És dels pocs que es salven a tots els partits.