divendres, 24 d’octubre del 2008

15ena edició de La Marxassa.

Aquest dissabte se celebra la quinzena edició de La Marxassa, una prova ja veterana del calendari català. L’organitza l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró. La prova consta de 63,3 quilòmetres de longitud per superar un desnivell acumulat total de 3.110 metres. La sortida tindrà lloc a les set del matí a Sant Martí del Montseny i l’horari màxim d’arribada a Mataró permès són dos quarts de dotze de la nit.

De totes maneres l’horari de sortida és enganyós. M’explico: a dos quarts de sis surten els autocars que l’organització posa a disposició dels participants i que ens han de deixar a Sant Martí del Montseny. Resumint, que el dissabte toca matinar. Hem quedat a dos quarts de cinc. Amb això està tot dit. L’any passat les vam passar magres per trobar aparcament a Mataró. Per tant, aquest any no volem repetir l’experiència.

Quan penso amb La Marxassa em venen molt bons records. L’any passat hi vaig participar-hi i li guardo un grat record. El recorregut és preciós, l’organització perfecte, avituallaments fantàstics (potser dels millors de la Copa Catalana) i la marxa és molt ràpida. L’any passat vaig completar el recorregut amb onze hores i trenta-cinc minuts. No crec que aquest any pugui millorar ni igualar la marca perquè es noten els quilòmetres acumulats, però com sempre dic, em conformo amb acabar-la. És més, finalitzar la prova té premi: arribo als punts per obtenir la placa de la Copa Catalana, cosa que m’omple de satisfacció i em fa sentir molt cofoi. De totes maneres, no hi ha volta enrere. O acabo aquesta prova o no tinc Copa, ja que faltaria la Marxa del Garraf, però els punts que donen per acabar-la no són suficients per arribar als 139.

Pel que fa als participants del club, tenim gairebé un ple: Xavi, Jordi Atleta, Txell, Josep, Raul, els germans Sampere (que s’han apuntat a darrera hora) i un servidor. Dels “agregats”, el Jaume (que torna de nou ressuscitat d’entre el morts), la Maria, en Mikel i la Sol. Un total de dotze integrants que de ben segur no arribarem tots junts, però acabarem arribant. Molta sort a tots!

Ah!! El temps sembla que bo...

10 comentaris:

Txell ha dit...

Llegint la cronica m'has tret la mandra d'haber de matinar tant demà!!
Esperem tenir una molt bona marxa!! La pinteu molt bé!!

Fins dema Jordi!!

Txell

Jordi ha dit...

Txell: ja veuràs com aquesta es de les que val la pena!! Demà a matinar massa...

Cristina: Es fa el que es pot!! Que vagi molt bé el Pedraforca! Vaig pujar-hi l'any passat al Pollegó Superior i va agradar-me molt! El que no em va agradar tant va ser la baixada per la tartera!! Bon cap de setmana!

Jesús M. Tibau ha dit...

escolta, podries fer una mica d'exercici per mi, que no en faig mai?
Me l'envies per correu electrònic.

Jordi ha dit...

jajaja, bona!! Si de cas, quan acabi caminaré/correré 10 km més per tú! Et sembla bé?? jejeje Ah!! I te'ls envio per mail!!

Alex. ha dit...

Ànim Jordi, ja et queda menys per aconseguir la Banyera d'Or.

Als lectors del bloc que no camineu: Les caminates que fa aquest nano (Jordi pels amics) tenen molt de mèrit, si el veieu pel carrer... feu-li una genuflexió!!!

Alex. ha dit...

Cristina. Primer de tot, dos petons.

Efectivament, jo també em trec el barret i el reverencio però, tampoc ens passem que encara se'ns pujarà a la "chepa".

La tartera del Pedraforca: El truco està en baixar pels costats, no pas pel mig, encara hi queda força pedra. Si no tens els turmells forts, t'aconsello vagis amb bota de canya alta... i un bastó.

Si hi ha bolets... avisa!.

Anònim ha dit...

Molta sort, disfruteula !!!

Jordi ha dit...

Cristina i Alex: Si voleu us deixo sols!! jejeje

Cristina, si no has baixat mai per la tartera, pots provar-ho i ja m'explicaràs. Però el que jo tinc segur que si hi torno a pujar, la baixada no serà per allà!! Fes cas de l'Alex que quan no menteix diu alguna veritat... ;-)

Alex: Ostres, no n'hi ha per tant!! M'agradaria més una catifa vermella... jejeje És broma!! Hi ha gent que fa el mateix que jo amb la meitat de temps. Això sí que és per treure's el barret!!
Ah!! No es la banyera d'or, sinó la Copa Dalki de Danone (alies Copa Catalana).

Malfieten: Gràcies!! Intenterem disfrutar tant del paisatge com del menjar!!

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
A dos quats de cinc? del dissabte? Uffffff!
Bona nit doncs!
Salutacions
sílvia

Fran ha dit...

Molta sort a les terres del Maresme!