divendres, 3 d’octubre del 2008

7a Trenkakames.

Després del periple internacional estiuenc (CCC de Mont-Blanc i MIUT), torno a trepitjar territori català per tornar a reprendre la Copa Catalana. Aquesta vegada és el torn de la Trenkakames, una marxa que només sentir el nom ja fa por. No l’he feta mai, així que no sé que em trobaré. Me n’han parlat i m’han dit que és bastant dura. Ja ho veurem!

La marxa començarà aquest dissabte a les onze del matí al Vendrell i acabarà al mateix lloc. La distància total a cobrir és de noranta-tres quilòmetres per superar uns cinc mil metres de desnivell acumulat i el temps màxim que es pot invertir per acabar la prova són vint-i-quatre hores.

El dilluns ho parlàvem amb el Xavi i el Jordi Atleta: anirem a acabar-la, sense fer bestieses. No passa res per caminar una o dues hores més. Total, posats a fer... I més no perdem de vista el que li ha passat al David per forçar la màquina i que hem d’anar a assegurar aquestes proves que manquen per acabar la temporada per poder assolir els punts necessaris per declarar-nos guanyadors de la Copa Catalana d’enguany.

A més a més del Xavi i l’Atleta, la reduïda representació del nostre club la tanca la Txell, que actualment està a París treballant, però que baixarà amb avió el divendres per participar-hi i el dilluns tornarà volant cap a le grand France. També vol proclamar-se campiona de la Copa i ja veieu, s’han de fer segons quins sacrificis...

Us deixo el perfil per si voleu donar-hi un cop d’ull. Jo ja me l ‘he mirat més d’una vegada i no paro de tremolar...

10 comentaris:

joan ha dit...

Després del que has fet aquest estiu això et semblarà pa sucat amb oli. Una mica llarga, això si. Al final, costa d'arribar. Ens veiem demà!

XaviC ha dit...

Ah i la sole també ve...si no plou clar...

Txell ha dit...

Ens veiem dema!!!

Espero no portar-vos el diluvi que esta caient aquets dies per la france!!!

Txell

Alex. ha dit...

Bona sort a tots... ja direu s'hi ha bolets!!

Anònim ha dit...

Molta sort !
Carai, no pares ! :-)

Jordi ha dit...

Joan: prenc nota! Ens veiem demà!

XaviC: Ah!! Sí? No ho sabia. Em sembla que plourà...

Txell: ens veiem demà. I sí, el diluvi pels francesos. Aquí res, si et plau!!

Alex: ostres, intentaré buscar-ne, però no asseguro res!!

Malfieten: Gràcies!! Arribarà un dia que pararé, però no sé quan... He de reconèixer que últimament em noto bastant cansat.

Unknown ha dit...

Una part meva us acompanyarà durant el recorregut ;-)
Sort a tots!!!

Jordi ha dit...

Ens veiem doncs per allà!!

Fran ha dit...

Farà un molt bon dia i t'anirà molt bé, ara deus trobar-te molt fort. Bona sort i que vagi molt bé.

karli ha dit...

El hijo prodigo torna a casa!! visca la terra!!!! suposo que et faran algun homenatge no?jejeje
Kina por akests perfils!!! estas ben tocat tu tambè!! i per ke ho fem tot això? hauriem d'obrir un foro i preguntar-nos el per què de totes akestes animalades...
L'altre dia quan va acabar el partit contra el Shaktar, kuan va passar allò de l'energumen de l'entrenador kuan en Pep estaba parlant amb els de la tele, hagues desitjat que en Mou fos el nostre entrenador, segur que s'hagues kedat callat com en Pep!! s'hagues liat una bona no creus?