dimarts, 7 d’octubre del 2008

Adéu, buff!!

Aquest cap de setmana passat he patit una pèrdua dolorosa. Se n’ha anat, ha marxat, l’he perdut, ... (ara m’he recordat del gos de l’anunci de la ONCE que es fugava amb el cupó premiat). Digueu-li com voleu, però ja no és amb mi. I no hi serà mai més! I ara em planyo. Quina llàstima, amb les bones estones que havíem passat junts. Jo caminant i ell enfilat al meu cap o agafat al meu coll. Quina llàstima!!

Ahir vaig enviar als organitzadors de la Trenkakames un correu electrònic per si havien trobat un buff de color blau de cavalls del vent pel terra o els hi havia entregat algú. Res! M’han contestat avui que no el tenen ni en tenen notícies. Una desgràcia per mi! Estic dessolat! Ja sé que només és un buff normal i corrent, però tenia una significació, quelcom especial, l’havia guanyat amb la suor del meu front i l’esforç de les meves cames. M’acreditava com a finisher de la Cavalls del vent en menys de trenta-sis hores.

Remei? És clar que n’hi ha: tornar-la a fer!! Tinc un deute pendent de nou amb la muntanya, amb el parc natural del Cadí-Moixeró. Guardeu-m’hi un lloc, que hi vull tornar per passar comptes i així recuperar el que és meu.

Potser la fotografia que adjunto al post és l’última que vaig fer-me amb ell! La guardaré en un lloc secret on només jo la pugui veure i d’on mai pugui sortir. L’he perdut com a objecte material, però sé que sempre que el vulgui recordar podré recórrer a la imatge. Adéu, buff del meu cor! Allà on siguis, sempre et portaré dintre meu!

8 comentaris:

Alex. ha dit...

T'acompanyo el sentiment!!

Anònim ha dit...

Xula la foto de tu i el teu estimat buff en els vostres darrers moments junts...fa esgarrifar, bé no en serio, em sap greu, sobretot pel buff que hores d'ara deu estar en un cap estrany.

Jordi ha dit...

Alex: gràcies! Una gran pèrdua...

Xavier: sí, pobret!! Ves a saber si el cap estarà net o brut... Com patirà!

Anònim ha dit...

Jordi, sí, una pena...
I no pots aconseguir un altre?
O li pispes a algú o el demanes a l'organització de la Cavalls del Vent.
Clar, no és el mateix, però t''estalvíes' tornar-la a fer...
No sé, és com quan perds el dni, que demanes un duplicat...
MariaV

Jaume ha dit...

BANDANAAAAAAAAAAAA!!!!!!! on has anat????????????????????????

Jordi si et poses tonto el proper any t' acompanyo a recollir un altre bandana pero aquest cop vermella.

Jordi ha dit...

Maria: No havia pensat en el duplicat. És clar que també en sé d'un que va fer la Cavalls del Vent amb mi i que no diré el nom. Només diré que comença per J i acaba per aume. Potser li podria agafar prestat a ell per uns quants anys...

Jaume: Sí, la bandana m'ha abandonat!! D'acord, ho veig i el doble a menys de 18 hores!! jejeje

Fran ha dit...

Em sap greu, aquestes coses passen, Jordi, pot ser hauries de contractar alguna assegurança pel proper buff, ànim :-)

Jordi ha dit...

jajaja Ostres, no seria una mala idea!! Regal, Winterthur, Linia Directa? jejeje