diumenge, 19 d’octubre del 2008

“Amb X de Xino”.

És el darrer llibre que m’he llegit i m’ha agradat força. Són un conjunt de tres històries policíaques ubicades a la postguerra espanyola i ambientades al barri Xino de Barcelona, on va néixer l’autor, en Sebastià Sorribas el 1928. El fil conductor de la novel·la és en Gregori Merlo, comissari del carrer Nou del barri Xino que ajudat per en Pablo, un agent que treballa amb ell i per en Joan Mur, un cinèfil que prepara molt bons cafès, serà l’encarregat de resoldre els tres assassinats. L’autor ens transporta a la Barcelona de l’època, amb tots els seus locals, carrers, personatges i problemes típics.

És l’únic llibre escrit per ell adreçat al públic adult. De ben segur que de petits us haureu llegit el seu llibre més popular: “El Zoo d’en Pitus”.

8 comentaris:

ddriver ha dit...

M EL APUNTO PER L AVIO

Cristina ha dit...

Ja el tinc present per quan acabi la dotzena de llibres que tinc per llegir. La meïtat me´ls van regalar pel meu aniversari i els altres els he anat comprant. Quina bogeria!

Anònim ha dit...

Hola!
vaig llegir "El Zoo d´en Pitus" i em va agradar molt!
Li donaré un cop d´ull a aquest llibre. gràcies per la recomanació!
salutacions
Sílvia

Eloy ha dit...

Amb El zoo d'en Pitus m'ho vaig passar de conya.
El poso a la llista de pendents (ni sé quants en tinc, jejejeje).

Jordi ha dit...

Ddriver: per l'avió apuntat aquest i deu o dotze més!! Tindràs temps per donar i vendre!

Cristina: Benvinguda al blog! El vici de llegir és ven curiós: sempre se t'amunteguen llibres i llibres a la tauleta i després no saps per quin començar!!

Silvia: Un clàssic, en Pitus! Recordo també la segona part.

Eloy: Apa, un més a la llista. Jo me'ls i quan faig una incursió a la biblioteca n'agafo tres o quatre!

Anònim ha dit...

Me lo apunto pero tengo tres en la cola es decir que hasta de aquí a unos días no podré decirte si tu consejo es bueno o no.

Saludos!

Alex. ha dit...

Jordi, si no és molt demanar, pregunta-li en a l'E quins llibres hi te a la tauleta de nit... no acceptem l'Esport, el Marca, l'As, ni el Mundo Deportivo.

...simple curiositat!!

Jordi ha dit...

Silvia: això dels llibres és la hòstia, tots sempre en tenim en cua uns quants!!

Alex: ostres, crec que de llibres, el que es diu llibres no n'ha de tenir molts. Com a molt té catàlegs del Media Markt, que s'ho compra tot allà i em sembla que ja l'han fet client preferent...