dimecres, 15 d’octubre del 2008

AntiTamudo.

Sé que això que escriuré ara no li agradarà a més d’un, però és el que penso i ho he de dir. A què venen aquestes declaracions d’en Tamudo? Estic d’acord que un jugador de futbol, com a persona que és i per l’amor que pugui professar a uns colors, pugui sentir animadversió per alguns altres colors. Fins aquí ho accepto. Faltaria més. Però cal esbombar-ho i fer-ho públic? Crec que no! No deixen de ser declaracions, de nou com les d’en Sánchez Llibre al finalitzar el derbi, que inciten a la violència. Què pot pensar un aficionat culé quan les llegeixi? Jo us ho diré, perquè segurament el que he pensat jo és el que han pensat molts quan ho han llegit: que us bombin a tu i a tots el pericos. I després no us queixeu i vingueu plorant, perquè amb declaracions com aquestes encara aconseguiu sembrar més la rancúnia i fomentar més l’odi entre les dues aficions. Ah!! I després no us queixeu si ens riem si baixeu a segona o esteu a punt de fer-ho. Crec que és just.

Sempre recordaré aquell famós 2 - 2 al Camp Nou de fa un parell de temporades on la gent diu que ens van fastiguejar la Lliga i jo crec que no, que realment on la vam cagar va ser al partit contra el Betis a l’estadi que també el vam empatar. Un derbi sempre és un derbi i pot passar de tot. Aquest va ser el punt d’inflexió de la meva relació amb el club veí de la ciutat. Abans, me n’alegrava si guanyàvem partits, però d’ençà d’allò ja no. Ho sento! I tot té una explicació: els dies previs van estar precedits per unes declaracions d’alguns jugadors de la plantilla de l’Espanyol (crec, potser m’equivoco, que Luis García, Tamudo, i algun més) dient que venien al Camp Nou a treure-li la Lliga al Barça i que si podien fastiguejar-li millor. Torno a dir que ho poden pensar, però mai ho poden dir. Perquè l’obligació d’un club com l’Espanyol no és guanyar un partit per evitar que el Barça s’alci amb la Lliga, sinó que la seva obligació és sortir al camp a guanyar el partit perquè és el que toca i perquè tenen un massa social darrera que vol que ho facin. I ja està. Mai he sentir dir a cap jugador del Barça abans d’un derbi que volien guanyar a l’Espanyol per enviar-los a segona o algun futbolista blaugrana declarar-se antiperico. Algú ho ha sentit?

Així que si ell es declara anticulé, jo em declaro, amb el vostre permís, antiTamudo. Estic amb el meu dret, no?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
Clar que sí!
És trist llegir com algú es declara "anti" alguna cosa. Quina negativitat!
Salutacions.
Sílvia

Uri ha dit...

"Nada nuevo bajo el Sol" que solen dir. Sempre han estat uns secundaris i molts (que no tots) són més de l'Espanyol x odi al Barça que x amor al seu "propi" club.

karli ha dit...

Menys mal que ens varem donar conta aviat i akest imbècil ja no juga mai amb la selecció catalana, quin dropul!! per cert i parlant d'un altre fill de p... que et sembla lo del Platini amb l'Atletico de Madrid? kina caça de bruixes!!! van a per ells!!!

rogero ha dit...

es trist pero es aixi. ara, tp calia que ho digues pq tots ja ho sabem, igual que un tal luis garcia pero be, cadascu es situa on li toca...

ddriver ha dit...

i tu perque et pensaves que eren del apanyol la banda aquesta?perque son uns bastards!!
Com et podies alegrar de les seves victories??Hi han 5 dies gloriosos a l' historia del futbol Basilea,Wembley,Saint Denis,Leverkusen i Glasgow..Ojala obsolguin a l' agencia de viatges que es va deixar als perikos aqui sense anar a la final,pero que no ho veuen que no poden anar en lloc?

Jordi ha dit...

Silvia: Crec que es pot ser anti algo, per exemple a mi em passa amb el Madrid, ho he de reconèixer. Però segurament si jo fos jugador, una icona per molts, no diria aquestes coses.

Uri: si això que diu és cert, és una mica trist.

Karli: Hola!! Bé, això de l'Atlético és de jutjat de guàrdia. Sempre van a pel més dèbil. No ho trobo normal!! On es passa la UEFA no arriba la LFP.

Rogero: és el que penso. Ho pots ser, però no ho diguis si ets un personatge públic i mediàtic.

ddriver: El meu dia d'inflexió em va fer obrir els ulls... ;-)

Anònim ha dit...

De Tamudo prefereixo no parlar-ne, si haig d'escollir un jugador que em caigui malament per sobre de tots (i mira que n'hi han que s'ho "curran") aquest és Tamudo. Un impresentable i un perdedor, perque encara recordo que va dir que el gol més important de la seva carrera va ser aquell que ens va fer perdre mitja lliga i bé al Barça li va fotre molt però el seu equip no va guanyar res, és a dir que per mí que el bombin.

Jo no em declararé anti-Tamudo perque això seria donar-li molta importància a un simple jugador de fútbol d'un equip mitjà. Passo d'ell!!!!

Fran ha dit...

Esteu una mica empipats... Tranquils
(:-O
Heu de pensar que el periodista radiofònic va ser molt intel·ligent i li va treure això sense adonar-s'en.
Per sort, vivim en una democràcia i hom pot dir la seva, iclús personatges públics com ara Tamudo, ell va parlar per sí mateix, asumint el risc d'encendre foc en un bosc molt sec, com ja van fer al seu moment en Salva i l'Oleguer, amb resultats molt negatius. Per cert, aquest últim va dir coses molt més fortes en contra de l'Espanyol, sí, públicament, i en Nicolau Casaus, i polítics com la Rahola, i periodistes com en Sobrequés i Antich, i esciptors com en Vazquez Montalbán, tots es van manifestar obertament antipericos, i si et dic la veritat no em van ofendre, al revés, em va agradar saber que aquestes persones no tenen res a veure amb mi. ¿Qué vols que pensi un noi que des de fa anys cada cop que va a jugar al Camp Nou veu aquella enorme pancarta excloent i que us fa tanta gràcia que diu "Catalunya no us estima"? Em penso que tens tot el dret del món de sentir-te anti-tamudo, és llogic, cadascú té els seus sentiments...
:-)

Jordi ha dit...

Fran: Mira, ara mateix m'he fet AntiFran!! jejeje Tens raó, cadascú pot opinar el que vulgui, però sóc partidari que els personatges públics han d'anar més en compte!!

Jordi ha dit...

Silvi: Sí, és el que fa ràbia, el tema de que donis més importància a un gol que fot al teu rival que no un gol que serveix per beneficiar al teu equip.