dimecres, 1 d’octubre del 2008

Fiesta?

Conegut és per tots els problemes que tenen els jugadors estrangers quan s’expressen en castellà, i més si tenim en compte que Abidal porta un any i mig vivint entre nosaltres. Quan he llegit aquesta frase (i després de posar una evident cara de sorprès) se m’ha acudit alguna interpretació:
a) La festa que abans tenien a dintre el vestidor (i fora) amb en Ronaldinho i que ara se l‘ha emportada cap a Milà. Espero, però, que no es destapi i es converteixi en el nou Ronie i ara que estan tots més o menys seguint unes normes marcades, me’ls torni a portar pel mal camí.
b) Que els fan falta més dies de festa, cosa que haurien de parlar-ho amb en Pep i mirar què els posa al contracte que van signar i, a males, el conveni col·lectiu dintre del qual estan emmarcats.
c) Que el que volen és un Ford Fiesta, no l’Audi que recentment els va regalar aquesta marca a tots el jugadors del Barça.

8 comentaris:

joan ha dit...

Doncs jo penso que el q volia dir és que els falta alegria de viure. Si aquest era el sentit li dóno la raó: es nota que falta trampera, falta disfrutar del joc i dels entrenaments. Estan com massa encotillats i tensos a causa, potser, dels resultats.
El que passa és que, després de les desmesurades alegries passades, potser és millor una mica de disciplina i de serietat. Ves a saber!

Jordi ha dit...

He llegit ara esmorzant que deia a França quedaven gairebé cada setmana per anar a casa d'un o de l'altre i per fer sopars. Aquí diu que només ho ha fet dos o tres vegades. Sí que penso, com ell, que com més companyonia hi hagi, millors seran els resultats!

Alex. ha dit...

d)Que el que volen és que els hi arreglin la "mòmina" ($)!!!

Jordi ha dit...

jajaja Sí, també és una opció a contemplar. Segur que la frase era: "Al equipo le falta más de esta" (fent el gest aquell amb els dos dits que vol dir diners).

ddriver ha dit...

es que amb aquet careto qualevol s en va de festta amb ell

Jordi ha dit...

jajaja sí, la cara de la foto és una mica com de no entendre res...

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
Aquest home sembla ser extraterrestre més que de França. És normal que no tingui amics, si sempre pensa d´aquesta manera...
Segur que és la tercera...jaja...
Salutacions!
Sílvia

Jordi ha dit...

Sí, quina raó que tens. Són gent que arriba aquí i no se sap es troba totalment desubicada i no se sap integrar.