dilluns, 13 d’octubre del 2008

A propòsit del “conyàs” del 12 d’octubre.

Que consti que això del conyàs no ho he dit jo!! Suposo que aquestes alçades ja us haureu assabentat. Sí, companys, ho ha dit en Rajoy. No, no... no us enganyo. Què traïdor que pot arribar a ser un micròfon encès (i tu pensar que està apagat)!! Declarar que fer acte de presència a la desfilada militar de les forces armades espanyoles (emblema de devoció i orgull per més d’un) és un conyàs, o el que és el mateix, una merda, és no deixar de tenir raó. A mi, evidentment, se’m venen al cap milions de coses per fer abans que passar-me un diumenge pel matí veient i aguantant com un grup d’homes i de dones suats es passegen per davant meu amb una cabra, amb un fusell penjat del braç i marcant el pas. Gran exhibició de força!!

El que passa, és clar, que si això de conyàs ho dic jo no passa res. Potser m’emportaria alguna escridassada que altra per part d’algun sector patriòtic que ronda per la meva feina (cas que ho discutís o que sorgís el tema a l’hora d’esmorzar). A part d’això, res de res. Però, és clar, quan això ho reconeix públicament (o millor direm de forma oficiosa però no oficial) el cap del partit de l’oposició espanyola, que sempre posen per davant el país i les seves creences nacionalistes i fan banderes enormes per celebrar el dia de la Hispanitat i s’omplen la boca amb la paraula Espanya i l’any passat fan una crida a tots els ciutadans perquè el 12 d’octubre surtin al carrer de forma massiva per rendir homenatge a la bandera, doncs queda una mica malament. I el més normal és que rebin pals per tot arreu.

Em sap greu ara pel pobre Rajoy, que últimament sembla que tot li surti malament i no en dona una a dretes (i mai millor dit). Què voleu que us digui, jo també tinc el meu petit cor i sóc una persona humana! Perd les eleccions de forma clamorosa, desavinences dintre del partit, ... i ara això! Però el més greu del cas és que ha optat per la pitjor opció: la de callar i no dir res. Ni demanar disculpes (cas que cregui que les ha de demanar) ni reafirmar-se i dir que sí, que realment és un conyàs!! I dic jo, quin mal hi ha en reconèixer-ho? I és que finalment resultarà que pensen igual que nosaltres... I nosaltres preocupats perquè teníem idees minoritàries...

Només un comentari a aquesta notícia: hi ha banderes de primera i banderes de segona? Només és delicte cremar fotos on surt el JuanCa? No és considera delicte quan ho fan uns, però sí quan ho fan altres? Espero que aquests personatges que surten a la fotografia i que tant bé sembla que s’ho estiguin passant cremant banderes que no són les seves rebin el mateix tracte que van rebre aquells nois que si no recordo malament van acabar passant per la presó i essent jutjats. Si està mal feta una cosa, està mal feta l’altra. O hi ha dos rasers diferents? O potser és que això de la bandera fa gràcia i allò de les fotografíes fa més mal.

Jo si fos cap de l’empresa Bic, patrocinaria segons quines noticies incendiaries. Per exemple: crema de la foto (o bandera) patrocinada per encenedors Bic. Bic naranja quema fino. Bic cristal, quema normal...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuanta "chicha" en aquest post. Si ho comento dient el que penso totalmet potser també acabi jo a la presó jejeje i no tinc ganes. Aquest cap de setmana aquestes noticies les he escoltat desde territori nacional (es a dir territori on la "bandera de Espanya) és més important que la família i bé no he donat credit al que he sentit, savia que hi havia malipulació però tanta !!!! He escoltat com els radicals catalans cremaven les banderes per tots els llocs, he escoltat que som uns incivilitzats tots plegats, però no he escoltat que també hagin cremat una senyera ... suposo que això no és important.

En quant al tema del conyàs del desfile prefereixo no parlar-ne, només deixaré una preguta en l'aire. Fins a quant haurem d'aguantar aquestes passejades absurdes i que tant calers ens costes a tots?

Un petó

pd. Per cert que macos es veuen el nanos de les fotos aquestes eh? Tan rapadets i educats.... en fí...paro que m'escalfoooo.

Jesús M. Tibau ha dit...

benvingut al món de la doble moral

Mariona ha dit...

Quins espectacles més apassionants que hem de viure... per cert hauria estat bé treballar ahir! jeje

Anònim ha dit...

Si lo del coñazo ho hagués dit, posem per cas, el Carod Rovira, segur que li munten un consell de guerra sumaríssim.

Pel que fa a l'estelada no cal patir: segur que la fiscalia actuarà d'ofici, jajaja.

Anònim ha dit...

Hola!
quin enrenou tot plegat!
salutacions
sílvia

Jordi ha dit...

Silvia (imagino que i.m.): veig que has estat en bàndol enemic!! I que has tornat, que és important. La veritat és que, partint de la base de que cadascú tira per la seva banda, aquí no he sentit per TV3 que diguessin que es van cremar banderes espanyoles (i crec que ho haguéssin dit). En fi, cadascú a la seva i si són feliços així, què hi farem!! Ara fa molta ràbia!!
Vaig veure una foto al diari "Metro" ahir dilluns on miràven tots a la càmera i feien festejos!!

Jesús: jajaja

Mariona: n'hi va haver alguns que ja els va tocar treballar tot desfilant. És per això que no em vaig fer militar, perquè no m'agrada treballar els diumenges...

Garrofaire: totalment d'acord. Clar que tampoc m'hagués estranyat aquesta patinada per part d'en Carod! Ofici? ja saben el que és això d'ofici? No ho saben ni els comités de futbol!!

Silvia: sí, massa!