dimecres, 29 d’octubre del 2008

Sense més història.

Això és el que va passar ahir: vam veure un partit sense més història. Un d’aquells partits típics de rival molt gran contra rival molt petit, encara que el tòpic digui que no hi ha rival petit (crec que un dia faré un post amb tot de tòpics del futbol...). Per tant ja partim de les següents premisses:
- Primera: partit de Copa del Rei.
- Segona: primera ronda.
- Tercera: partit d’anada.
- Quarta: el rival és el Vine-i-dorm (que això va ser el que vaig fer jo al bar, anar i dormir... a part de menjar), equip de segona divisió B.

I la veritat és que què es pot esperar d’un partit on partim d’aquestes premisses:
1) Guardiola fa una típica alineació de Copa del Rei de partit d’anada de primera ronda contra un equip molt fluix on, miracle!!, Bojan torna a estar a l’equip titular.
2) El Benidorm té dos jugadors d’aquests amb noms curiosos: Morcillo (que no de Burgos) i LuisMi Loro (que no estamos tan mal).
3) Baixades de tensió constant al fluid elèctric del bar, imagino, degudes a la pluja.
4) L’equip petit té una bona ocasió en tot el partit i l’equip gran en té un bon grapat però té la pólvora mullada (com els carrers).
5) La realització del partit és nefasta: paraigües oberts i gent dempeus privaven en ocasions de veure el camp.

Doncs es pot esperar un partit d’estar per casa que el Barça guanyi 0 – 1 amb gol de Bojan (que s’està tornant una garantia de gol). I esto es to, esto es to, esto es todo amigos... i bona nit i tapa’t. Un Barça que, si no el tenia, ja té un peu i mig a la següent ronda (a falta del partit de tornada) i una nova victòria de l’equip de Guardiola. Crec que en van ja deu.

Ah!! I gran notícia ahir: Maradona ha estat escollit com a seleccionador Argentí. Uff!! Que Deu ens agafi confessats a tots!

EN POSITIU.
La companyia de l’Alba i el Toni i l’entrepà d’hamburguesa amb formatge i les patates braves que em vaig menjar.

Quart partit consecutiu sense encaixar un gol. Anem per bon camí! I amb Pinto sota els pals, que encara té més mèrit.

EN NEGATIU.
Un partit d’aquest avorrits des del minut zero al minut noranta. En moltes fases del partit pensava en la gran diferència que hi havia entre el partit de Champions (per molt dolent que fos el Basilea, però era Champions) i el partit d’ahir.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja van 10 Jordi! Que siga la fiestaa.
Si noi, no sé com anirà amb Maradona. Mentre no els hi faci anar prop de la "cal" de les bandes, ja estarem contents.

Albert

Cristina ha dit...

Aixxx prefereixo que guanyi el Barça, això per suposat però no segueixo el futbol. Fa molts anys anava a veure tots els partits perquè estava de socorrista però em vaig cansar. Suposo que tot té el seu moment. Que passis un bon tot i la pluja!

Anònim ha dit...

Puc afegir un positiu?

El Silvinyo d'extrem esquerra.

Jordi ha dit...

Albert: sé que és la por típica del culé, però això va massa bé... Tinc por!!

Cristina: gràcies, igualment! La pluja no m'agrada... Bé, sí, si estic a casa. Quina sort això de poder veure tots els partits de franc...

Garrofaire: Sí, no ho va fer pas tant malament! Crec recordar que va fer un pal i tot!

Alba ha dit...

Completament d'acord, el problema es que no tots el partits es podrán guanyar per 5 a 0. Normalment, contra equips inferiors costa molt marca ja que es tanquen en defensa i surten motivats al 200%; malgrat això la eliminatoria, a priori, està encarrilado i s'haurà de sentenciar al Camp Nou.
Salutacions

joan ha dit...

Ésqueeee! Us ho "tragueu" tot. Ahir era un bon dia per anar al cinema, (els que en teniu a la vora) o per anar a dormir d'hora, (que és el qeè vaig fer jo)
Una abraçada!

Jordi ha dit...

Alba: no m'imagino un partit al Camp Nou amb problemes...

Joan: hooola!! Home, el Barça s'ha de veure. És sagrat!! Encara que sigui avorrit. És com anar a missa el diumenges... qui hi vagi.

Ángel R. ha dit...

Buenas,tras el triunfo ayer,no tiene que tener problema en pasar a la siguiente fase,ya que me extraña que el Benidorm pueda ganar en el Camp Nou.Bojan marcó ayer un golazo,tenía que ser titular por que es muy bueno,saludos!
www.atleti9103.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
Vine-i-dorm! je,je :)
Tens raó!
Bon resultat, partit molt avorrit.
Salutacions
Sílvia

òscar ha dit...

altre partidet al sarró!
l'hamburguesa i les braves no se't van atragantar en escoltar que maradona seria el nou seleccionador argentí?

Jordi ha dit...

Atléti103: bienvenido al blog! A ver si Guardiola de una vez por todas se decide a colocar al Bojan de titular. Porque, según mi más modesta opinión, lo está haciendo mejor que Henry.

Silvia: Ara m'acabo de despertar!! És clar que a mi adormir-me no em costa gens...

Òscar: No!! Perquè me'n vaig assabentar abans. I la gana no me la va treure!! jejeje El que em fa por és que s'emporti al Messi fins i tot als amistosos.