dimarts, 3 de març del 2009

Petit exercici de reafirmació culé.

Degut als nervis que floten a l’ambient, degut a la preocupació que pateix alguna part de la culerada, degut als dubtes que està transmetent l’equip els últims partits, degut a la inseguretat que s’ha instal·lat en més d’un soci/seguidor blaugrana, degut a que la memòria del culé és privilegiada i tendim a recordar coses que no hauríem de recordar i sempre surten a relluir quan menys ho haurien de fer, proposo fer un acte de fe culé i de reflexió conjunta i dir-vos que repetiu amb mi: “Aquella famosa eliminatòria de fa dos anys contra el Getafe que vam guanyar 5-2 al Camp Nou al partit d’anada amb aquell golàs d’en Messi semblant al que va fer Maradona en uns Mundials, i la posterior eliminació degut a que el partit de tornada va ser un autèntic desastre, vam fer aigües per tot arreu i vam acabar perdent 4-0, no va existir. Només és un somni conjunt que vam patir tots els culés una nit d’estiu mentre fèiem la migdiada.”. Gràcies a tots per aquest petit exercici de reafirmació culé en les aspiracions de l’equip. És per si de cas a algú se li havia passat pel cap encara que només fos una dècima o mil·lèsima de segon la possibilitat de que demà contra el Mallorca podés tornar a passar el mateix... A mi ja se han passat un milió de vegades una maleïda dècima de segon amb aquest fet durant els darrers dos dies.

18 comentaris:

òscar ha dit...

repeteixo amb tu jordi ...
“Aquella famosa eliminatòria de fa dos anys contra el Getafe que vam guanyar 5-2 al Camp Nou al partit d’anada amb aquell golàs d’en Messi semblant al que va fer Maradona en uns Mundials, i la posterior eliminació degut a que el partit de tornada va ser un autèntic desastre, vam fer aigües per tot arreu i vam acabar perdent 4-0, no va existir. Només és un somni conjunt que vam patir tots els culés una nit d’estiu mentre fèiem la migdiada.”

tampoc va existir ...
metz (olympique), lliga del tamudazo (madriz) ni d'altres desastres futbolístics relacionats amb aquest exemplar club que ens acull i que, aquesta temporada, ens oferirà lliga, champions i copa del borbó!!!

Alex. ha dit...

Amen!!!

Alex. ha dit...

Abans he estat poder massa breu... no se m'ocorria res més!

Ho sento!

Assumpta ha dit...

Jejejeje

Estic passant la Revista Parroquial. Fa una estoneta m'he marejat del mal de cap que tenia. He hagut d'anar al sofà, prendre'm una aspirina... he sortit a la micro-terrasseta a que em donés l'aire (proposta encertadíssima del meu marit) i m'ha començat a passar... m'he preparat una infusió de tila i camamilla per acabar de passar el mareig i m'assec per acabar de guanyar-me el Cel passant un escrit de dos folis i mig (Fina, et mataré) (bé, si la mato no aniré al Cel... sniff... no et mataré, però em sentiràs) i dic... va, abans de seguir amb la Revi, vaig a actualitzar blogs... i... jejeje... llegint-vos a vosaltres he rigut i ja em trobo millor :-))

FORÇA BARÇA!!

Les dues Lligues de Tenerife "SI" van existir.
González, el mai oblidat porter del València sí va parar el penalty del Depor...

:-))

Si voleu us copio aquí el text de la revi:
"El passat dissabte dia 28 de febrer tingué lloc la Jornada Diocessana de Pastoral de la Salut a l'Hospital de Sant Joan de Reus..." (jejeje així fins a dos folis i mig) i després les pàgines centrals, que encara he de fer algun disseny... bah!!! això no és res per mi...

Assumptaaaaaaaaaaaa a l'ataaaaaaac!!

Assumpta ha dit...

Vinga va... amunt aquests anims xiquets!!

Ostres... veure això!! què fort!! i a sobre va començar marcant Hierro juassss i es van arribar a posar 0-2 caram, caram... no som els únics que perdem havent-nos avançat amb 0-2 jejeje

Sí, sí... la Revista Parroquial, ja ho sé... ostresssss que porto dos dies que no surto de casa!!

I que mono un Pep Guardiola tan jovenet (minut 6 i 12 o13 segons jejeje)

Apa... ja no trobo més... :-))

Sergi ha dit...

I no creus que el millor exercici és recordar-ho molt bé, i fer el possible perquè no torni a passar? Bé, potser aquest exercici l'han de fer els jugadors més que nosaltres. Nosaltres a demostrar-los confiança, que no ens hem de creure tot el que diu l'Sport i el Mundo Deportivo, que el món encara no s'acaba.

Cristina ha dit...

Tot anirà bé. Ja ho veuràs. S´ha de mantenir el pensament positiu.

Fran ha dit...

Va, vinga! Sort i cap a Mestalla!

Eloy ha dit...

D'acord amb tot
Visca el bacallà, nacionalitzat català ja mateix ;)

Jordi ha dit...

Òscar: a que et sents millor? Jo després de repetir-ho cent trenta-una vegades, sóc un home nou. Ah!! Amb l'afegit que tu has fet, és clar!

Alex: no pateixis, t'entenc. Amén i engonals!

Assumpta: tu sempre veient el got mig ple! Sí senyor!! Ets de l'espècie culé estranya, en vies d'extició. Per això t'hem de conservar per anys i proposar-nos una ampliació de la micro-terrasseta per convertir-la en el teu lloc de treball (si el teu marit accepta, és clar!).
M'has acabat d'animar amb el penal d'en Djukic, però he reafirmat encara més la convicció de que el Valencia anava primat fins dalt de tot!!

XeXu: sí, també! Molts dels que jugaran van ser-hi fa dos anys, així que n'han de prendre nota. Nosaltres recolzar-los, evidentment, però ells... al loro!!

Cristina: Ara m'has recordat a van Gaal amb el siempre positivo, nunca negativo!

Fran: moltes gràcies, i més venint de tu... ;-)

Eloy: Eh, eh!! Ara no ens passéssim, tampoc!!

Anònim ha dit...

Avui passarem Jordi, i ens veurem a Valància, ja veuràs!

Una abraçada

Ramón Martínez Gómez ha dit...

Segur que sí, jo us espere ací.

Jordi ha dit...

Albert: si és així, allà ens veurem. Si pels no socis queden entrades, és clar...

Carles: Home!! Doncs per allà ens veiem!!

Alba ha dit...

Esperem que la pel·lícula del 5 a 2 al Getafe no es torni a repetir i l'equip reaccioni. Per l'ambient de neguits aniría molt bé.
Salutacions

ddriver ha dit...

I can belive in many things but I only konw that we are the first,we are the best amb we'll be the winners go on Barça!!!!!!!!!

Assumpta ha dit...

I agree with Ddriver, but I don't know why he speaks english hehehe

We are the best team in the world!!!

Sílvia ha dit...

hola Jordi!
Getafe, quin Getafe???
Cap a la final, SEGUR
Sílvia

Anònim ha dit...

Ufff suposo que fa por veure l'equip tal i com està ara, recordar com bé has comentat l'època o temporada del Getafe etc... i fa por, ara no sé com juguen, no m'ho puc mirar massa i els nervis em traeixen, però si sentís que juguen bé ja estaria content, que el somni marxi i juguem bé si us plau!