dilluns, 6 d’octubre del 2008

I jo que no vaig veure el partit...

Sí, sí, no vaig veure el partit. I quina ràbia!! Va coincidir amb la Trenkakames i jo camina que caminaràs i el Barça marca que marcaràs. I jo que pensava: “Un partit d’aquells que fan història, i tu aquí caminant com un desgraciat, escoltant al Puyal (no s’agafava bé RAC1), passant fred i el Barça fent el partidàs de l’any”. Però bé, al final va sortir tot rodó: gran victòria del Barça i vaig sumar setze punts més que m’acosten a la placa de la Copa Catalan de Caminades de Resistència.

Parlant ja del partit, si hi penso, tot i no veure’l, em venen al cap tot un seguit d’adjectius qualificatius com: màgic, memorable, per emmarcar, desbordant, de llibre, incontestable, imponent, únic, inimitable, irrepetible, fantàstic, bàrbar, increïble, apassionant, vendaval, imparable, demolidor, superior, de cinc estrelles, històric, antològic, arrasador, huracà, meravellós, exhibició, llegendari, espectacular, aclaparador, abusador, perdurable, de pell de gallina, dream team, elèctric, pallissa, fabulós, festival, indescriptible, d’un altre món, impepinable, superb, ... I perquè no em poso a pensar-hi més...

I què dir d’en Messi!! Ostres, he vist la jugada que fa arrancant des del mig del camp i que regateja i se’n va per velocitat de tots els jugadors de l’Atlético que li surten al pas, i que si acaba en gol, segur que posem la seva fotografia al costat de la Moreneta al monestir de Montserrat. Quin tros de jugador!! El Mini-Kun ahir no li va arribar ni a la sola de la sabata. I mira que en Messi és baixet!!

Però si va marcar fins hi tot en Gudjohnsen, que sembla que aquesta temporada se’ns ha destapat! I va ser un gol, a diferència del que va fer contra el Betis, que sap perfectament com el va marcar. Amb els ulls oberts ho va fer!! Res, que el bacallà està crescut i amb molta confiança.

El que no em va agradar va ser tornar a les transmissions d’en Puyal, que crec que estan una mica passades de moda. Segueix igual que fa vint anys enrere quan recordo que l’escoltava. Una cosa que va sorprendre’m és que de tant en tant sortia una veu sensual, molt sensual, massa sensual... de dona que deia “Esteu escoltant la transmissió d’en Puyal”. I més coses deia, però aquesta va ser l’única que se’m va quedar gravada.

També vaig descobrir el premi pulitzer de l’any. Se’l mereix! Un reporter, el llest de torn, que li va preguntar al Laporta: “Aquest és l’equip que vol el president del Barça?”. No, si et sembla no. Vol un equip que perdi o que guanyi els partits a l’últim sospir com últimament ho estàvem fent.

EN POSITIU.
Crec que tot!

El públic torna de mica en mica al Camp Nou. Després de les fluixes entrades registrades, en aquest partit eren una mica més de setanta-cinc mil espectadors. I amb partits com aquest no dubteu que la cosa anirà a mes.

No m’agradaria deixar-me dos noms propis que de vegades passen desapercebuts perquè Messi els tapa protagonisme: Xavi i Iniesta. Estan en un estat de forma increïble! Que segueixin així!

Bé, i per no deixar-me a ningú: Henry. Ahir va tornar a marcar i si no m’equivoco porta ja dos gols en els dos darrers partits de Lliga. Som-hi Tití!! (també l’hem d’animar, no?)

EN NEGATIU.
Els gol en contra, com no!! De nou Víctor Valdés va tornar a rebre un gol. Bé, un golàs diria jo d’en Maxi Rodríguez que li va clavar un fort xut a la pilota des de fora l’àrea que va netejar les teranyines de la seva escaire esquerra.

12 comentaris:

Alba ha dit...

Un partit on tot va sortir bé; malgrat això, de nou es va encaixar un gol en el primer xut del rival... una assignatura que encara els queda pendent d'aprovar. Com a mínim, espero que els jugador hagin après el que els aficionats ens agrada veure.
Salutacions

karli ha dit...

Ets un pringat!! no veure akest partit!! jajajaja... i a mes a mes escoltant en Puyal!! ohhhhh, lo raro que amb les cagades que fot el tio no et fes ekivocar a tu de trajectoria a la trencakames!!!kins paio!
Per cert a l'apartat negatiu podries afagir: la única part negativa de les derrotes es que el bacó cada dia està mes content i cada dia riu mes!!! kina llàstima però es que tot no es pot tenir oi Jordi? be esperarem que almenys rebenti de tant de riure...es nota molt que no el puc ni veure?

Jordi ha dit...

Alba: espero que sí, que hagin pres bona nota de com es va gaudir el dissabte i ens en regalin més d'aquests!!

Karli: Tens raó, en Puyal quan la porta l'Eto'o el confon amb el Messi... I sí, pringat, pringat... La propera vegada m'enduré una TV petita portàtil!
jajaja Molt bo lo del Bacó!! Se li està pujant molt l'autoestima, per això també el veus tant gros!

Anònim ha dit...

i estàs segur que no oblides mencionar a ningú?

Jordi ha dit...

Home Alba, quant de temps!! Sí, Carlos va fer un gran partit, com sempre. I més ara que sabem que és assiduu del mètode Pilates!!

Alex. ha dit...

Feia molt temps que no veia un partit sencer de futbol.

La frase del dia molt bona... però volem un YouTube!!

Jordi ha dit...

Alex: apretant amb el Youtube... Ostres, és molt complicat, de veritat!! No vull matar la gallina dels ous d'or!!
Home, jo els veis sencers tots els del Barça, però he de reconèixer que segurament amb aquest partit hi va haver gent que va tornar a creure en el fubol, el bon futbol.

Jesús M. Tibau ha dit...

vam xalar dissabte a l anit, però no cantem victòria, que sempre ens passa el mateix

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
Home! Mira que no veure aquest partit! Quina mala sort.
Potser "Sport" o "El mundo deportivo" treuen el DVD de la golejada...:)
Salutacions
Sílvia

Eloy ha dit...

Gran partit, llàstima que ara tornem a l'aturada de les seleccions.

Anònim ha dit...

Com a cosa positiva afegiria el fet que el Pujol jugui de lateral o millor dit: que no jugui de central.
Estic convençut que com més lluny jugui del mig de la defensa, menys perill per la nostra porteria.
Repasseu vídeos!

Jordi ha dit...

Jesús: sí, però crec que com que patim massa per defecte, hem de gaudir del moment, no?

Silvia: sí, no seria d'estranyar. Ja m'agradaria veure la primera part sencera, ja... Quina sort vau tenir tots!!

Eloy: coitus interruptus!! Sí senyor! Això de les seleccions sempre toca la pera.

Garrofaire: Ostres, aquesta fixació amb en Puyol!! Tens raó en que els anys no passen en va i Puyol no és una excepció. Però encara fa feina!!