dimarts, 28 d’octubre del 2008

Posem-nos tots a cobert!!

Quan l’altre dia vaig llegir aquesta notícia, el primer que vaig pensar va ser: doncs rebenta, noi, rebenta a gust. Per mi que no sigui... Però és clar, és així de fàcil, perquè, com a tot en aquesta vida, sempre hi ha problemes secundaris (per exemple, els medicaments) o bilaterals. Després de molt pensar i pensar vaig arribar a la conclusió que si aquest home parit i alimentat a l’Espanya de la faràndula i la pandereta explota, ens esquitxaria a tots plegats. I això no pot ser. No vull que restes d’aquest ésser indeterminat que sembla un holograma (depèn de com el miris sembla un home i depèn de com ho facis sembla una dona) vagin a parar a sobre meu.

Ah!! I si finalment decideix rebentar (de gust, de plaer o del que sigui), un consell: posem-nos tots a cobert!! Jo el que faria de vosaltres és aplicar el pla d’emergència contra atacs terroristes: marxar el més lluny possible per no patir més endavant danys col·laterals.

14 comentaris:

karli ha dit...

Collons nen quina contundencia!! estàs emprenyat amb algú? jejeje
Això em recorda akell acudit: mama dame otro trozo de pastel, i la mare li diu: niño que vas a rebentar! i el nen li diu: pues dame otro trozo y apartate...
Crec que mes o menys era així...
Apa nanu cap a Benidorm que falta gent...

Anònim ha dit...

Hardcore.

Alex. ha dit...

Sembla un oriental d'aquests que fan Sumo, i tot ell i aquesta mirada tant... esbiaixada!!!!

Jordi ha dit...

Karli: bo l'acudit i antic, també. Avui a Benidorn ja veurem, que no jugaran bastants titulars!

Xavier: del tot!!

Alex: És una barreja entre Pantoja (la de Puerto Rico) i el Paquirrín!! Espero que per dir això els de l'ADE (Associació per la Defensa de les Estructures) no es querellin contra mi!!

Mariona ha dit...

No acabo de veure clar si és un tio o una tia...

Anònim ha dit...

No entenc que l'altre dia obris la portada de un telediari de nivel nacional, hi ha coses que no entenc d'aquest pais, però bé, és el que hi ha.

Una abraçada!

Alex. ha dit...

Mariona. És una tia!! ...o és un tio??, ara em fas dubtar!

Jordi. Tenint en conte que als Tribunals ja hi tenim una querella, pel tema d'Ikea, de l'Associació per la Defensa de les Estructures (ADE); l'expedient d'en Falete el donaria per tancat, doncs ens podríem trobar amb una altre querella de l'altrement dita ADE (Associació en Defensa dels Esbiaixats).
No tinc cap dubte que, per triomfar avui en dia has de tindre un perfil semblant al d'en Falete, Parada, el Negre de Banyoles, la Senyora Mairena, Paco Leon, Triunfitos, Edu Soto, Los Pecos, Jordi González, Las Diabéticas Aceleradas, Volta la Perdala i Atrapa-la, Baltasar Garzón, Carmele Marchante, Matias Prats, Josmar, etc..., tots molt bona gent però, per l'amor de Déu!!... una mica Frikis!!!!

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
Avui tenim el dia gore...:)
Salutacions!
Sílvia

Jordi ha dit...

Mariona: jo tampoc, però llegint la notícia dona a entendre que és... uff!!

Silvi: Ostres, no ho sabia, però em jugo tot el sou que va ser a Tele5 o a Antena 3!!

Alex: segona vegada que em toques a la Carmen de Mairena!! A la tercera t'hauré d'expulsar... jejeje Per cert, Volta la Perdala i Atrapa-la? Qui és? No n'he sentit a parlar mai d'aquest... home o dona?

Cristina: totalment d'acord. La imatge ho diu tot. Més que res, el que va fer-me gràcia va ser el titular. És curiós...

Silvia: Al Gore? ;-)

Alex. ha dit...

Me n'adono que na Mairena és una icona però, si us plau, no me la facis Pubilla de Catalunya.

Molt bé Jordi, no has caigut al parany "Volta la Perdala i Atrapa-la", no és pas home, ni dona, ni cap entremig. És una expressió dels caçadors, li criden en el gos tot empaitant les perdius i sempre m'ha fet gràcia. Res més!!

¡¡¡Volta la Mairena i Atrapa-la!!!

Jordi ha dit...

jaja Ho has fet per veure si estava atent, no? Bon truc!!

L'E avui ens ha abandonat... Ha vingut al bar a esmorzar però s'ha assegut en una altra taula i amb unes altres persones. Creiem que estava negociant alguna cosa d'estraperlo...

Fran ha dit...

Jo diria que és un producte de l'Espanya de la farándula, la pandereta i en Zerolo.
Sense dubte, producte d'en Zerolo.
Sinó de què!

Alex. ha dit...

Jordi. El fred ja és aquí però, l'E segur que encara va amb màniga curta, oi?

Fran. Totalment d'acord!

Mariona. És un noi!

Jordi. Perdona que semblo un OKUPA!!

Jordi ha dit...

Fran: al Zerolo no tinc el gust de conèixer-lo, però si tu ho dius, me'n refio!!

Alex (okupa): no, si mires el post que acabo de publicar, veuràs que no. Ja ha tret l'americana i la corbata de l'armari! Sembla un gentleman.
Okupa, saps que ets benvingut. T'hi pots quedar tant de temps com vulguis... la nevera és buida i la banyera té aigua freda!