dimarts, 21 d’octubre del 2008

Record Guiness de visionat de pel•lícules.

El primer que vaig pensar quan vaig veure aquesta notícia va ser: aquesta gent té poca feina. I la segona cosa que va venir-me al cap va ser: i tenen poca son. Van descansats, que diguéssim. La meva història d’amor i odi amb les pel·lícules és una mica estranya. No n’acabo mai de veure cap de sencera. La veritat és que una de les moltes coses que admiro de l’Alba és que no es queda mai dormida veien un DVD. Jo, depèn del dia, del vent com bufa i del cansament que porti a sobre: hi ha hagut dies que m’he dormit a la meitat de la pel·lícula, dies que m’he dormit al final, dies que m’he dormit al començament i dies que, ja és per llogar-hi cadires, abans de que al menú del DVD li donés a l’opció de Veure pel·lícula. Ho sento!! No puc, per més que m’hi esforço. El sofà i jo fem un binomi perfecte. Ens entenem a la perfecció. Tenim un idil·li d’amor: quan m’hi assec, em quedo fregit.

Em ve ara a la memòria el dia que vaig anar fa anys al cinema amb el meu pare i la seva dona a veure Jurassic Park (la segona o la tercera part). L’estampa va ser una mica patètica. La dona del meu pare asseguda enmig dels dos i el meu pare i jo dormint a cor que vols. Trist, no us ho negaré!! Imagino que els gens tenen alguna cosa a veure, doncs...

Tinc, però un petit truc. És una regla de tres que he après a base de l’experiència que em donen els anys, en la qual el temps que estic despert mirant una pel·lícula és directament proporcional al temps que estic menjant crispetes. Interessant! Puc arribar a menjar-me fins a tres paquets d’aquests per fer al microones si la pel·lícula és molt interessant i no vull dormir-me. Sí, companys. Heu llegit bé. Per molt interessant i captivador que sigui el film, el son m’acaba envaint fins que s’apodera de mi. No tinc remei! Potser el record Guiness al que m’hauria de presentar és el de qui es queda abans dormit mirant pel·lícules. Segur que hi tindria alguna cosa a dir.

Bé, com sempre hi ha una excepció que confirma la regla. Hi ha dues pel·lícules on mai m’adormo: la trilogia d’ “El Senyor dels anells” i “La vida es bella”. Les meves predilectes!! Serà per això?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo soc perfectament capaç de superar a aquest tio, doneu-me temps només!
Per cert, només afegir, que el temps aquest que el jordi està despert (el que duren les crispetes) és el temps en que jo vaig pujant el volum de la tele degut a l'escàndol que fa ell per no dormir-se!!!

Fran ha dit...

Bones pel·lícules, sí senyor! Lo teu amb les crispetes és lo mateix que lo meu amb les pipes... és clar... només a casa, al cine porto una bossa ben grossa de xuxes...

Jesús M. Tibau ha dit...

segons quines siguins aquestes pel.lícules té més mèrit.
A mitja pel.lícula també hi havia anuncis per a anar al lavabo?

Jordi ha dit...

Alba: No ho dubto, no ho dubto!! El dia que vulguis ho provem: a veure jo quant de temps dormo i tu quant de temps estàs desperta.
Jo escandol menjant crispetes? Oh!! Quins coll... Bé no ho diré!!

Fran: ets dels meus, sí senyor. Però ja veus que m'acabo d'emportar bronca per fer soroll amb les crispetes... A tu no te'n peguen per fer soroll amb les pipes?
Alba, hi ha gent que fa més soroll que jo!!!

Jesús: No, en principi els anuncis per anar al lavabo no estan planificats.

Alex. ha dit...

Es podrien fer varies modalitats en el visionat de pel.lícules, una podria ser: Cine de Barrio.

El sofà... el vas comprar a Ikea?

Jordi ha dit...

No, el sofà no es de la mateixa "estructura" que les de l'Ikea. Gràcies per l'apreciació!! jejeje

Ostres un visionat de Cine de Barrio, crec que no l'aguantaria molta gent!! Clar depenent de si el presentador fos el Parada (amb Pablo Sebastian de pack) o la Carmen Sevilla. És clar que no sé quin és més soporífer dels dos!!

Anònim ha dit...

Hola!
Jo només aguanto tantes hores davant de la pantalla quan hi han maratons de partits poliesportius del Barça.
"Pau i el seu germà" de Marc Recha és perfecta per dormir una bona estona!
Salutacions
sílvia

Alex. ha dit...

Per mi, Cine de Barrio i Star Trek són una mateixa cosa, una colla de "frikis".

Cine de Barrio: El Parada, el Sebastián, la Carmen Sevilla, el de les grenyes, que no sé com es diu, i afegiria gent com la Carmen de Mairena, el Jordi González, la Mercedes Milà, la Pene (Penélope Cruz), la Terelu, la Laura Ingalls de la Casa de la Pradera, etc..
Star Trek: Tots!!

Jordi ha dit...

Silvia: a mi em passa igual. Si veig futbol no m'adormo. Si veig pel·lícules sí. Imagino que em tira més el primer que el segon, per això de la dormida.
No sé quina pel·lícula és aquesta, però bé, entre tu i jo, a mi qualsevol ja em va bé per dormir. Ara que me l'has "recomanada" crec que no l'agafaré!! jejeje

Alex: Sí, ja ho pots ben dir. Ara m'ha vingut la imatge del Parada fent d'Spok. Eh, eh!! Un respecte per la Carmen de Mairena!! Ídol entre els ídols!! No has escoltat mai cap fragment de la seva pel·lícula porno? Ara ja no la imiten tant, però al programa Versió RAC1 del Toni Clapés, la temporada passada la imitaven amb assiduitat i parlaven molt de la seva pel·lícula: "Soy puta y mi coño lo disfruta". Imagino que amb aquesta, però, també em quedaria adormit. Ah!! Intenta buscar algun fragment que jo he sentit talls boníssims!! Sobretot el de l'electricista!!