dijous, 3 de desembre del 2009

Volen la Lliga.

Deia ahir el Profeta que l’equip havia de demostrar guanyant si volia o no aquesta Lliga. I lluny de brillantors i joc bonic, des d’una petita espurna de mediocritat, va demostrar que sí, que vol la Lliga, igual que va voler la Lliga passada i que voldrà la Lliga de l’any vinent. Amb el Profeta no es permet la relaxació, i s’ha de sortir a guanyar sempre. Ahir, però, amb un equip on la tripleta atacant la formaven Henry, Bojan i Pedroooooo, també va saber endur-se la victòria.

Poc puc parlar del partit perquè vaig escoltar-lo per la ràdio. Gestions diverses van fer-me arribar tard a casa, però crec que tampoc no vaig perdrem un gran espectacle, pel que vaig estar escoltant. Però només remarcar que per molt malament que es jugui, obtenir els tres punts en aquest tipus de camps és el més important, perquè és aquí on es guanyen i es perden les Lligues.

Deixar constància també de com puja el nivell quan juga Ibrahimovic! Em sap greu per Bojan, que ahir no va rebre pilotes per poder demostrar que és un home gol. Però és que el suec, és molt suec i una mica d’ell ja és molt, com es va tornar a demostrar ahir. És un jugador que fa por a les defenses rivals i té una qualitat increïble. De nou va tornar a marcar, aquesta vegada el gol de la tranquil·litat perquè tots, si havíem patit en algun moment amb el solitari gol d’Henry, respiréssim més tranquils.

El Madrid queda ara a cinc punts (això sí, tenim un partit més) i jo ja puc dormir sense preocupacions havent llegit aquest titular:

10 comentaris:

gemma ha dit...

només 3.000? i "siempre que puede"
estan acabats aquests del madrid...

Assumpta ha dit...

Jejejeje ai, estic rient de la darrera notícia que ens poses, Jordi... això quasi be mereixia un post sencer, que faci, que faci, pobre home...

En fi, que nosaltres a lo nostre, que és tenir la feina feta jejeje treball, seriositat i triomf!!

He sentit per la ràdio que el Barça té un nou rècord de punts: 33 punts en 13 jornades!! :-))

neus ha dit...

Ho veieu com Tití encara farà alguna coseta?
El camp, era ben bé un camp... acabat de llaurar! Impossible fer córrer la pilota com de costum.
Em vaig avorrir tant que quan el Profeta va decidir fer entrar l'Ibra enlloc de Don Andrés me'n vaig anar a dormir emprenYada com una mona :P

Volem la lliga! i tant!

A Madrit volen panxolines sexis, vet aquí la diferència... naltros ja les tenim!

sànset i utnoa ha dit...

El Cristiano hauria de deixar de fer tantes abdominals, i invertir el seu temps millor. Podria, per exemple, llegir algun llibre d'autoajuda.

Tu ho has dit: el partit d'ahir, tres punts... i andando.

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

El Cristiano hauria de deixar de fer tantes abdominals, i invertir el seu temps millor. Podria, per exemple, llegir algun llibre d'autoajuda.

Tu ho has dit: el partit d'ahir, tres punts... i andando.

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

Prefereixo que faci abdominals que no pas gols......

Assumpta ha dit...

Jajajajaja boníssim Garbi24!! :-))

Sergi ha dit...

Ja es veia a venir que després de la setmana passada, el d'ahir seria un partit de costellada. Però a diferència d'altres vegades, es va fer el que s'havia de fer, guanyar tres punts en un partit per oblidar. Però són en aquests camps de Déu que es guanyen els títols, a Guardiola no li falta raó. I això que no sé què passa que sempre que el líder juga contra el cuer sol tenir problemes, cosa que sona estranya, però passa.

Ja comentaven ahir que és la millor arrencada de lliga de la història. 13 partits, 10 victòries i 3 empats, que podrien o haurien d'haver estat victòries. Cap derrota, això és el més important, tant important com el 6 de 6 al Camp Nou, que ha de ser una fortalesa inexpugnable. Millor que la temporada passada, tu, ni que fos per la derrota i l'empat de les primeres jornades. No es juga tan bé, però la seguretat ha augmentat. I això, jugant amb Chigry i Marquez de centrals, té molt mèrit.

El titular del final té trampa. Fa 3000 abdominals sempre que pot. El que no diuen, és que no pot mai. Sempre li surt algun anunci per fer o alguna tia que tirar-se. Els abdominals que té són pintats.

Albert ha dit...

Em sembla que van dubtar una mica si volien la lliga o no veient la primer part...

Sempre és complicat jugar a fora, però aquest desplaçament era victòria obligada.

La notícia de Cristiano és factible. Amb el temps que tenen els jugadors de futbol (només entrenen màxim 2h), no els costa res invertir uns minutets fent abdominals.
Adéu!

Alba ha dit...

Això segur, els jugadors blaugranes volen la lliga; malgrat això no van fer un bon partit, previsible degut a la setmana d'alta tensió que van viure amb els partits davant el Inter i el Madrid. Ara s'haurà de veure cap a on evoluciona l'equip i quins asos s'amaga el mag Guardiola a la seva màniga.
Salutacions