diumenge, 6 d’abril del 2008

Aquest blog queda declarat com a Blog Pro-Mourinho!!

Us haureu fixat que a la part superior dreta d’aquest blog ha aparegut un nou apartat que anuncia amb lletres grans el que fa temps que reclamo: que Mourinho sigui el proper entrenador del Barça. I aquesta idea és ni més ni menys que de l’amic Karli, al que he decidir donar suport i m’he agermanat amb el seu blog.

Quines són les raons per les que Mourinho ha de convertir-se la temporada que ve en l’entrenador blaugrana? Doncs us deixo aquí el petit decàleg amb les raons (que si decàleg ve de deu potser no n’arribo a tantes, també ho diré) que jo considero adients.
1) Necessitem un entrenador que posi ordre al vestidor blaugrana, que ara mateix està revolucionat amb tanta festa i tants compromisos publicitaris. Sembla can pixa, en poques paraules.

2) Té clar a que juga i mai té por d’enfrontar-se a ningú.

3) Sempre carrega ell amb tota la pressió, descarregant als futbolistes d’aquest gran pes.

4) No estic d’acord amb el que diu molta gent de que Mourinho és un entrenador defensiu i que no es veuria futbol. Ell ha estat a Can Barça i sap el que vol la gent: futbol maco. Però està clar, d’altre banda, que no renunciarà als seus principis, evidentment. Rijkaard també diu que el primer de tot és una bona defensa, no ho oblidem.

5) Fa temps ja va estar de segon entrenador formant tàndem (i algú deia que quelcom més) amb Sir Bobby Robson i no li cal adaptació. Estic segur que el pa amb tomàquet i la botifarra amb seques el van deixar bocabadat.

6) És un entrenador que cobra molts diners, sí. Però qui no ha sentit moltes vegades que lo bo es fa paga.

7) Cal algú que expliqui als jugadors com s’ha de muntar un bon contraatac, que al cap i a la fi és com s’aconsegueixen els gols més “fàcils”. Sí, a mi també m’agrada veure gols d’aquells que abans d’entrar la pilota a la porteria l’han tocat tots els jugadors blaugrana (inclòs Valdés) trenta-dos vegades, però els gols en que amb tres passades aconsegueixes marcar també són bonics i espectaculars.

8) Faria recuperar l’instin assassí i matador que ha de tenir un equip gran. No ens conformem amb un 1-0 o 2-0. Gols són sinònim de tranquil·litat, d’espectacle i de respecte que ens tindrien els rivals.

9) Viu molt intensament els partits des de la banda i això de ben segur farà que els jugadors es contagiïn d’aquest esperit i surtin més motivats al camp.

10) Perquè jo no vull ni Laudrup, ni Guardiola ni Pelegrini, cony!!

Doncs això, que a partir d’aquests moments queda declarat aquest blog com a blog pro-Mourinho!!

Ah!! Només dir-vos que crec que el Karli s’encarrega gentilment de recollir signatures per presentar-les al “bacó-Laporta” (com ell l’anomena). Ja en tenim dues (la d’ell i la meva), però no patiu que segur que en breu anirem omplint caixes i més caixes de rúbriques en favor d’aquesta iniciativa.