divendres, 29 de febrer del 2008

Comença la CCCR!!

Ara sí que ja arribat l’hora de la veritat. Arranca la Copa Catalana de Caminades de Resistència (CCCR). Aquest diumenge alça el teló amb la novena edició de la Marxa dels Castells de la Segarra. La sortida és a les set de matí a Concabella. Hi serem allà de ben segur amb els ulls mig lleganyosos i amb cares de son, però amb ganes de començar a caminar i completar amb un temps raonable el recorregut circular i molt planer de cinquanta-un quilòmetres que ha preparat l’organització.

L’any passat va ser la meva primera participació i el temps no va estar pas malament: set hores i cinquanta cinc minuts (incloent parades). Aquest any, depenent de com vegi la cosa intentaré rebaixar temps. M’he marcat l’objectiu de fer set hores i mitja. Si algú s’anima a compartir aquesta fita aniré a per ella amb totes les meves forces. Això implicarà no dedicar tant de temps a l’entrepà de botifarra que ens donaran en algun dels avituallaments. Però, com que tot en aquesta vida té un preu, aquest serà el que hauré de pagar per rebaixar el cronòmetre de l’any passat.

Així doncs, queda inaugurada la competició!!

4 comentaris:

karli ha dit...

Doncs ànims i força!!!
Tinc una idea: en lloc de menjar-te els entrepans de butifarra, per no perdre temps, pots menjar olives d'aquelles que tan et varen agradar aquell dia, amb la picor i la mala llet segur que augmentaries el ritme de cursa!!!
Era nomes una idea...jejejeje...
Res home que vagi molt be i pensa que a lo millor fas la caminata amb el barça líder de la lliga!!

Jordi ha dit...

jajaja Ostres, molt bona aquesta. Si de cas m'omplo el camelback amb deu o dotze olives i a tirar milles!! El que passa que quan acabi la cursa amb tres o quatre hores hauré d'anar a l'hospital a fer-me un rentat d'estòmac!!!

Si el Barça es posa avui primer de l'alegria faré la caminada tota saltant, corrent i amb la bufanda del Barça!! Creuem els dits!!

Anònim ha dit...

Vas baixar la marca o no? Ja ho diras ....

Jordi ha dit...

Síiii!! Vam baixar marca, no està malament el temps!!