dijous, 31 de juliol del 2008

Definitivament, això rutlla!!

Sé que estic actuant com el culé tipus, és a dir, aquell que amb poca cosa ja s’il·lusiona i ja veu que el Barça ho guanyarà tot, que la cosa ja rutlla i que aquest anys sí, que ja tenim equip i que això de les dues darreres temporades ha estat una llarga travessia al desert i que ara ja veiem la llum, etc, etc, etc, però és que jo em baso amb:
1) Amb el partit d’ahir contra la Fiorentina ja van tres consecutius guanyant i convencent, amb gols i espectacle.
2) El bon joc desplegat fins el moment culminat ahir amb un gran partit (sobretot a la primera part).
3) Un gran Leo Messi que és sens dubte l’estrella d’aquest equip. Ahir, lluny de reservar-se per la selecció, va anar a totes i va oferir-nos un autèntic recital de regats, d’assistències i de bones jugades. Quan Guardiola va substituir-lo, va endur-se una gran ovació de la grada.
4) Sempre es va de cara a barraca, sense especular amb la pilota al mig del camp i quan es pot fer un contraatac no es dubte.
5) A diferència de la temporada passada on es veia en comptagotes, aquesta sí que es xuta des de fora de l’àrea, cosa que provoca més ocasions i segones oportunitats. Recordo ahir dos grans xuts de Xavi, un que va refusar el porter amb una gran aturada i una altra que va anar a la creueta de la porteria.
6) La pressió al rival quan el Barça no té la pilota comença des del davanter que actua com el primer defensa. Aquí, ja ho sé que potser ho colo amb calçador, veig un argument més perquè en Samuel Eto’o es quedi al Barça.
7) Quan marca fins i tot Puyol, això vol dir que la cosa va bé i que el Barça comença a ser un equip i no un conjunt d’homes que juguen a futbol.

Segueixo dient que en Pedro Ito (no me’n sé estar de no dir-li Pedrito) m’agrada força. No sé, potser no cal buscar un recanvi per la banda, no? Deixem-nos de Silva i de Arshavin i confiem amb la cantera!! Pep, sigues valent!!

En definitiva, que estem davant d’un equip que poc a poc va prenent forma, es van veient detalls i espurnes del que vol en Pep que facin els seus jugadors i que va engrescant cada vegada més a la parròquia culé. Esperem que això duri!!

LA PREGUNTA.
Qui serà l’encarregat de xutar les faltes a la frontal de l’àrea? No em queda clar. Ara, crec, no tenim cap especialista.

12 comentaris:

joan ha dit...

Bé Jordi, diuen que d'il·lusió també es viu, però, però,... M'estimo més resevar l'eufòria per quan comencem a guanyar alguna coseta de les de veritat!

Jordi ha dit...

Tens raó!! Ja he dit que mentre escribia l'article em comportava com el típic culé!! jejeje

ddriver ha dit...

jo recordo un gamper que vam guanyar 9-0a boca juniors ...esperem esperem que aixo esta molt verd encara

Jordi ha dit...

Hola ddriver! Benvingut al blog!! Ah!! I felicitats pel teu que m'ho passo molt bé llegin-te! Sí, tens raó. Ja he dit que em comportava com el típic aficionat culé: guanyem un partit i tot son flors i violes. Perdem un partit i ja baixem a segona!! jejeje

Jesús M. Tibau ha dit...

les faltes ho tinc clar: Xavi

Jordi ha dit...

Sí, potser és l'únic que les sap tirar. Jo també aposto per ell! Però especialistes, allò que es diu que la clavin crec que no en tenim molts!! Xavi és un bon xutador i potser ens sorprèn...

karli ha dit...

Xutadors de falta? Xavi, Iniesta, Alves i el mexicà Marquez!! algun mes?
Passo de les pretemporades, cada any guanyem tots els partits i al primer de lliga empat a casa d'uns matats!! el Madrid l'any passat no va guanyar ni un cony de partit de pretemporada i van començar la lliga com un tiro!!! res res, a guanyar a la lliga, ara no fa falta! però he de reconeixer que de moment molt bé, vaig a treure la foto d'en Mou...veig que tu ja ho has fet...

Eloy ha dit...

Xavi i potser Alves.
Però el millor que les podria xutar seria el Txiki, i que el Jan faci de pilota ( o seria al revés?)

Alba ha dit...

La veritat es que era el primer rival amb una mica mes de nivell. Esperem que segueixin amb aquesta linia i no tinguin gaires problemes per superar la previa de la Champions.
Salutacions

Jordi ha dit...

Karli: Si, ja fa dies que ho he fet. Com que ara ja tenim el Pep confirmat, és per no fer-li un lleig. Ah!! Però com la cosa no rutlli tornaré a posar-la!!

Eloy: Home, el Jan amb lo rodonet que s'ha posat, millor de pilota!!

Alba: Jo crec que passarem sense gaires problemes, però els partits s'han de jugar. Però bé, 90% de possibilitats de passar... i em quedo curt!!

Luigi ha dit...

Les afotos:

http://picasaweb.google.es/Luigi10de1000/CavallsDelVent

En tinc una de molt especial, només l'envio per e-mail, encara que el teu no el sé...

Jordi ha dit...

Ja me les va passar el Jaume. N'hi ha de molt bones! Encara que l'especial no m'ha arribat...