divendres, 11 de juliol del 2008

Sopar de germanor estival del GELS.

Ara que la temporada de la Copa Catalana ha arribat a l’equador i hi ha una aturada per motius estivals, vam decidir celebrar un sopar ahir dijous els companys del club GELS, més algun agregat... jejejeje. Que consti que van ser molt benvinguts!! Van rebre algunes propostes honestes per canviar-se de samarreta i l’any vinent sumar punts amb nosaltres, però no sé cap a quin cantó s’acabarà decantant la balança.

Va ser un sopar informal, divertit i on m’ho vaig passar molt bé. Inevitablement, van sortir mil anècdotes que van fer esclafir de riure a tots els assistents. De primer un pica-pica amb fideuà inclosa i de segon bacallà o entrecot, a gust del consumidor. I per acabar postres, cafè, cava i xupito. Una nit rodona de germanor entre amics que espero repetir ben aviat i amb tots els objectius complerts.

Ah!! La consigna de la nit va ser que aniríem a mort el que queda de temporada... i qui no, que faci el que pugui (que no estarà obligat a més).

6 comentaris:

atleta66 ha dit...

Quina enveja,sort q. hi ha gent q. encara treballa en aq. país.
Apa,espero q. el sopar de final de temporadad sigui una setmana q. no treballi o m'aniré amb els de l'Anoia.
Jordi

Jordi ha dit...

Amb els de l'Anoia? Em sembla que aquest no admeten dopatge entre els seus integrants...

Jaume ha dit...

PAAAAAAAAAAMMMMMMM

Jordi ha dit...

PAAAAAAAAAAAAAMMMMMM? Km. 72!!!

atleta66 ha dit...

No es diu dopatge,es diu ajuda química.

Jordi ha dit...

Bé, de totes maneres llegeix-te abans el seu reglament!! jejeje Ah!! Però pensa que algun dia d'aquests, en un futur, el GELS arribarà a... bé, és igual, perquè no ho crec!