dimarts, 29 de juliol del 2008

Es miooo!! Mi tesoroooo!!

Com si fos l’anell únic de Frodo i companyia a la trilogia d’El senyor dels anells, Leo Messi és l’objecte a hores d’ara més preuat i que es disputen la selecció d’Argentina (que li podríem dir a conveniència nostre Sarumán o Mordor) i el F.C.Barcelona (anomenat altrament comunitat de l’anell). Doncs bé, la comunitat de l’anell és la posseïdora de l’anell (“Mi tesorooo...”), però Mordor encapçalat per Saruman i el seleccionador Basile ens el volen robar perquè participi als jocs olímpics que se celebraran a Japó. Mare meva, amb la contaminació que diuen que hi ha en aquella ciutat, han de portar al noi cap allà? Amb la mala sort que té amb les lesions, encara ens tornarà amb alguna malaltia pulmonar i el tindrem de baixa tres mesos (paquet estàndard, ja que sempre es lesiona per aquesta quantitat de temps).

Això seria el plantejament de la història. Però això no acaba aquí, que ara ve el nus. El Barça, per tal de no cedir-lo a Mordor, ha estat recorrent a tots els estaments futbolístics que es belluguen i tenen dret i vot. Ara mateix la pilota està sobre de la teulada de la FIFA, que ha de decidir i, en principi, dictar sentència. Dic en principi perquè cas que el Barça sortís perdedor i la FIFA dictaminés que l’anell ha de passar a mans dels dolents, el club català recorreria (faltaria més!!) al Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS). Manera elegant, no m’ho negareu, de perdre encara més temps i fer desesperar l’enemic que frisa per disposar d’ell com més aviat millor. Bona se l’ha empescat en Jan Laporta, que ara ha d’estar dient coses com: “Es mío!! Mi tesoro!! Nos lo quieren robar!! Sucios hobbits!! Gollum, Gollum!!”. Ah!! I a tot això el seleccionador de Mordor ha dit que si divendres no tenen l’anell, que ja no el vol, que anirà a jugar sense ell. Per mi de conya, company!! I d’aquesta manera guanyaran els bons, com gairebé sempre passa a les pel•lícules. I en Messi podrà fer d’una vegada per totes una pretemporada completa (i amb totes les despeses pagades).

Acabat d’explicar el nus de la història, ara falta només saber el desenllaç. En principi demà dimecres la FIFA fallarà i se sabrà que s’ha de fer.

El que no m’ha agradat de tot aquest afer, és la posició que han pres els argentins (com si no els preocupés ni la política ni hi hagués res més importants que arreglar al seu país). Avui a la portada del diari Olé, que subtitula sota d’aquestes lletres l’eslògan cada día te quiero más (faltaria l’oví oví oví ová), apareixia la següent frase: “Dejen ya de joder con Messi”. Perdonin, señores que aquí nadie jode con Messi. Si de acaso serà su novia/mujer que joderà con él. Por eso estén tranquilos!! Que aquí cada uno va con el/la suyo/a. Cada oveja con su pareja que se suele decir.

Ah!! I no us perdeu la portada, perquè a la part esquerra apareixen el president del Barça Joan Laporta, Carles Puyol i Josep Guardiola. Estic d’acord amb el primer i el tercer, però el pobre Puyol... quina culpa té amb tot això? I el més apoteòsic de tot són els personatges que surten a la parat dreta: Arantxa Sánchez Vicario, Joan Manel Serrat i l’altre que no tindria el gust de saber qui és. Però és pot saber què caram pinten amb tot això la tenista i el cantant? És que potser també estan dintre del complot per tal de no cedir el Messi a la selecció? Però si el pobre Serrat deu estar amb el Sabina de gira i l’Arantxa comptant milions d’euros a Andorra!! Que els deixin tranquils!! Ah!! I si algú pot explicar-me qui carai és l’altre personatge, li estaria molt agraït!! De totes maneres jo he trobat a faltar a la portada a la Guillermina Mota, la Rosa Maria Sardà i el Dani Pedrosa. Cony, que també són d’aquí!! I segur que també hi estan ficats amb tot això del complot!!

Ah!! I ara els hi diré a ells clar i català, com ells han parlat clar i argentí: deixeu de tocar-nos els collons amb el Leo Messi, que és nostre, el sou li paguem nosaltres i vosaltres senzillament us n’aprofiteu tot el que podeu!! Boludos!! (dic això perquè no sé cap altre paraula més en argentí). I no m'agradaria deixar-m'ho, però es que Barça s'escriu amb cé trencada no amb essa (vegi's l'article del mateix diari Olé que encapçala aquest post). I sí, ja ho sabem, és argentí!!

6 comentaris:

Uri ha dit...

Puntualitzar que els JJ.OO. es celebren a Beijing, que és una ciutat, i no a Japó, que és un país. Lapsus orientals, sí.

Per altra banda, totalment d'acord amb quedar-nos amb Messi, als argentins els haurem de respondre amb una portada del tipus: QUI PAGA MANA! i així podrien deixar de fotre'ns.

Jordi ha dit...

Sento aquest lapsus linguae. Veig que al final t'hauré d'acabar portant el donut!!

Per cert, tú tampoc saps qui és el sisé home de la portada? Es que estic molt intrigat!!

Uri ha dit...

No, i mira que m'ho he mirat bé (valgui la redundància, que s'acostuma a dir en aquests casos), però no el reconeixo.

Jordi ha dit...

Llàstima. A veure si hi ha sort i algú sap qui és!! Si no hauré de posar una ordre de búsqueda i captura!! jejeje

Uri ha dit...

Oscar Catalan o alguna cosa així, l'han posat pel seu cognom, si mal no recordo, és un actor càntabre. Sortia avui al Periódico, xque ahir ningú de Rac1 el sabia reconèixer.

M'he guanyat un donut.

Jordi ha dit...

Jajaja sí, un donut, te l'has guanyat!! Desconeixement total el d'aquesta gent!!